Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Γιατί δεν αδειοδοτήθηκε το γήπεδο στα Ριμινίτικα ρωτά τη διοίκηση της Αγίας Βαρβάρας ο Γιώργος Καπλάνης Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη»:

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου 2020

Ο Γιώργος Καπλάνης , Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη» με την παρακάτω επιστολή ρωτάει τη διοίκηση της Αγίας Βαρβάρας γιατί δεν αδειοδοτήθηκε το γήπεδο στα Ριμινίτικα ρωτά τη διοίκηση της Αγίας Βαρβάρας και ζητά το πόρισμα της επιτροπής αδειοδότησης με τις παρατηρήσεις του.


Αγία Βαρβάρα, /8/2020


Κύριοι και Κυρίες της «Πρώτη Ξανά»,

Επανέρχεστε, μετά από τα 10 χρόνια απουσίας, κληρονομώντας ένα κανονικό γήπεδο στα Ριμινίτικα κι όχι ένα χωράφι που μας αφήσατε προίκα. 

Παρ’ όλα αυτά, εμείς καταφέραμε να το ετοιμάσουμε και στο τέλος της θητείας μας να το παραδώσουμε στους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας ολοκληρωμένο. 

Σας υποδεχτήκαμε με ένα έτοιμο γήπεδο με όλες τις λεπτομέρειες (εξέδρες, πάγκους, τάπητα κλπ), με εξασφαλισμένες τις χρηματοδοτήσεις όλων των εργασιών και με τα αποδυτήρια έτοιμα στο 90% τους.

Επανέρχεστε, όμως, μετά από 10 χρόνια περίπου αδύναμοι! 

Μία επιμέλεια είχατε να αναλάβετε, δηλαδή την αδειοδότηση του γηπέδου, και εκεί τα θαλασσώσατε. Δυστυχώς, ούτε εκεί τα καταφέρατε. Με δική σας ευθύνη οι ομάδες ξεσπιτώνονται για να πραγματοποιήσουν αγώνες.

Αλήθεια, γιατί δεν μας έχετε ενημερώσει για τη ΜΗ εξασφάλιση της άδειας;

Ζητάμε να μας παραθέσετε το πόρισμα της επιτροπής αδειοδότησης με τις παρατηρήσεις του.


Γιώργος Καπλάνης

Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη»

 

 

Ακολουθήστε μας