Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Γιώργος Καπλάνης Επικεφαλής της παράταξης «Η δική μας πόλη»: Ο θρόνος της εξουσίας... Για άλλη μια φορά ο κ. Μίχος έρχεται να μας επιβεβαιώσει!

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2020

 

Άρθρο - επιστολή του Επικεφαλής της παράταξης «Η δική μας πόλη» κ. Γιώργου Καπλάνη:

" Έχουμε πολλές φορές δηλώσει ότι οι "χρυσές εποχές" της πρώτης περιόδου διοίκησης Μίχου δημιούργησαν μια πλασματική εικόνα ευμάρειας και υπερδυναμικής του Δήμου μας. 

Λανθασμένες επιλογές εκείνης της περιόδου, σε συνδυασμό με την δεκαετή οικονομική κρίση της χώρας μας, έβαλαν σε δοκιμασία ακόμα κι αυτή τη στοιχειώδη λειτουργία του Δήμου. Ευτυχώς, η παράταξή μας, αλλά κι όλη η αντιπολίτευση της δεκαετίας της κρίσης, παρά τις όποιες διάφορές μας, σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων και όχι μόνο κρατήσαμε ζωντανό το Δήμο, αλλά και νοικοκυρέψαμε σχεδόν όλα τα κακώς κείμενα που τον κρατούσαν δέσμιο. Κάποιοι κάνουν πως δεν θυμούνται καν ότι υπήρξε κρίση και όριζαν την αλήθεια, ως δικαιολογίες μας.

Σήμερα, ο πάλαι ποτέ ισχυρός Δήμαρχος, που κάθε χρόνο άλλαζε Αντιδημάρχους, Προέδρους και στελέχη της διοίκησης, αναγκάζεται να παρατείνει την θητεία τους για έναν τουλάχιστον έτος ακόμη.

  • Γιατί; Είτε διότι συνειδητοποιεί ότι δεν έχει "βάθος" η παράταξή του, λόγω ποσοστού κι εμπειρίας. Μας επιβεβαιώνει! 
  • Είτε διότι η διοίκησή του στηρίζεται σε μια πολύ μικρή και κλειστή ομάδα, ενώ οι γύρω κλακαδόροι παραμένουν ακόμα ... γύρω. Μας επιβεβαιώνει! 
  • Είτε διότι βιώνει πια ότι οι παρωχημένες μέθοδοι διοίκησης έχουν αποτύχει και παρέλθει οριστικώς, παρά τις όποιες εμμονές ορισμένων. Μας επιβεβαιώνει και πάλι!

    Ένα έτος διοίκησης που αφήνει πίσω του εμμονές, ρεβανσισμούς, βωμολοχίες, εξοφλήσεις υποσχετικών, συλλήψεις, παράπονα, καταπάτηση των δημοκρατικών διαδικασιών και οργάνων, αντεργατικές αποφάσεις, ανυπαρξία διαλόγου, δολοπλοκίες, κακία, μίσος, έωλες υποσχέσεις, σκηνοθετημένες φωτογραφίσεις και προπαγανδιστικά εργαλεία, τι όφελος μπορεί να έχει για την πόλη και τους δημότες μας;

 Απολύτως κανένα! Άρα, τι ελπίδα υπάρχει πως οι ίδιοι άνθρωποι, με την ίδια τακτική, θα φέρουν διαφορετικό αποτέλεσμα; Καμία!

Πάρτε το χαμπάρι όσο είναι καιρός. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, εσείς στραβά αρμενίζετε! Κι αν τη μεγάλη ευθύνη την έχει ο καπετάνιος, μην αυταπατάστε οι υπόλοιποι ότι δεν θα λογοδοτείτε στο εξής καθημερινά στη μικρή μας κοινωνία!
Αγία Βαρβάρα, 19/9/2020
Γιώργος Καπλάνης

Επικεφαλής της παράταξης «Η δική μας πόλη»

Ακολουθήστε μας