Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λάμπρος Σπ. Μίχος: Το παιδί πάνω από όλους!

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2020To Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας, σε συνεργασία με το "Όλοι Μαζί Μπορούμε" συγκεντρώθηκαν σχολικά είδη που θα δοθούν σε μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών της πόλης. 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίας Βαρβάρας, πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, πρόσφερε σχολικά είδη σε 50 παιδιά ηλικίας 6-17 ετών και την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, περισσότεροι από 300 μαθητές δικαιούχοι του ΤΕΒΑ έλαβαν σχολική τσάντα και άλλα είδη στο πλαίσιο του προγράμματος. Τα σχολικά που συγκεντρώθηκαν σήμερα, θα δοθούν σε παιδιά που δεν έλαβαν είδη στις προηγούμενες διανομές. 
Από το δήμο επισημαίνεται:
Όσοι θέλατε, αλλά δεν καταφέρατε να φέρετε την προσφορά σας το Σάββατο, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, Ηρακλείου 20, Πλατεία Μακρυγιάννη, καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή 8 πμ – 4 μμ. τηλέφωνο: 2168001773. 

Ευχαριστούμε θερμά το «‘Ολοι Μαζί Μπορούμε» για τη συνεργασία και όλους τους συμπολίτες μας για την ανταπόκριση και την προσφορά σας. 

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά. Ο Δήμαρχος

Λάμπρος Σπ. Μίχος

Ακολουθήστε μας