Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΙΧΟΣ: Μέχρι στιγμής κρούσμα σε σχολείο της Αγίας Βαρβάρας

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2020Ανακοίνωση του δημάρχου Αγίας Βαρβάρας κ. Μίχου:


ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ COVID ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ: 

"Οι δήμαρχοι δεν κάνουν δημόσιες ανακοινώσεις για θέματα που δεν κατέχουν. Αρμόδια αρχή για τα θέματα covid είναι ο ΕΟΔΥ και αυτή επιλαμβάνεται για τις περιπτώσεις που τίθενται υπόψη της. 

Ο δήμος μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που υποδεικνύουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και αφορούν τον δήμο (απολυμάνσεις, καθαριότητα, δημοτικά καταστήματα, εργαζόμενοι δήμου, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, τεστ, υγειονομικές-εργαστηριακές εξετάσεις υπαλλήλων, εκπαιδευτικών, Μέσα Ατομικής Προστασίας, ενημερώσεις για σωστή εφαρμογή μέτρων, γιατρός εργασίας, επόπτης υγείας, παιδίατρος, συνεργασία με Νομαρχιακό Νοσοκομείο, εφαρμογή κανόνων εξ αποστάσεως εργασίας και με ραντεβού, υπηρεσίες εισόδου και ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πολιτών). 

Η δημόσια δήλωση που έκανα χθες αποσκοπούσε στην αποφυγή στιγματισμού μερίδας συμπολιτών μας αλλά και της πόλης μας καθώς είχε αρχίσει να διακινείται η φήμη περί μεγάλου αριθμού κρουσμάτων. Η δήλωσή μου ήταν ακριβής με τα γνωστά σε μένα δεδομένα. 

Μέχρι στιγμής κρούσμα σε σχολείο μας δεν έχει υπάρξει και σε περιπτώσεις που υπήρξαν επαφές με κρούσματα, τα παιδιά με υπεύθυνες οδηγίες τέθηκαν σε καραντίνα."

Ακολουθήστε μας