Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ανακοίνωση του Γιώργου Καπλάνη με αφορμή το κλείσιμο της γέφυρας Σαράφη

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2020

 

 Ανακοίνωση του Γιώργου Καπλάνη με αφορμή το κλείσιμο της γέφυρας Σαράφη

 

 

Αγία Βαρβάρα, 28/09/2020

κ. Μίχο, 

Και πάλι ευχαριστούμε! Όσο προσπαθείτε από τη μια να μας φιμώσετε ως αξιωματική αντιπολίτευση, τόσο από την άλλη μας δικαιώνετε μέρα την ημέρα! 

Προσπαθήσατε ένα από τα μεγαλύτερα έργα ουσίας και υποδομής, τα αντιπλημμυρικά της γέφυρας Σαράφη, χάρη στα οποία η πόλη μας δεν αντιμετωπίζει τα τελευταία δέκα χρόνια προβλήματα που είχαμε στο παρελθόν, αλλά και πολλές άλλες περιοχές της χώρας, να το παρουσιάσετε σαν ένα προληπτικό "εργάκι" της πλάκας, το οποίο έπρεπε να έχει τελειώσει σε ένα δυο ημέρες! Είπατε ότι μόλις αναλάβετε στις 3 Σεπτεμβρίου θα ανοίξετε το δρόμο. Έξι μήνες μετά τον ανοίξατε, για να φύγει ο εργολάβος και να πρέπει σε λίγες ημέρες να ξανακλείσει για να ολοκληρωθεί το έργο. Μπράβο σας, αυτοί είναι χειρισμοί!!!

Σας θυμίζω τι λέγατε... "Αντιλαμβάνομαι ότι νέοι άστοχοι χειρισμοί δημιουργούν νέα προβλήματα στην άμεση ολοκλήρωση του έργου. Επειδή διακινούνται ανεύθυνες γνώμες από αναρμόδιους, παρακαλώ να με ενημερώσετε και για τις αποφάσεις σας για την άρση των προβλημάτων και για τις ενέργειές σας για την άμεση ολοκλήρωση του έργου και την παράδοση της πολύπαθης οδού στην κυκλοφορία."  (24/06/2019 - Επιστολή Λ. Μίχου).

Σας επιστρέφω πίσω, στο σύνολό τους και σε απόλυτο βαθμό, κάθε δημαγωγική και πρωτίστως άδικη φράση σας με ένα τεράστιο ευχαριστώ για την αναγνώριση της πραγματικής αξίας των χειρισμών της διοίκησης που είχα την τιμή να ασκήσω!!!

Γιώργος Καπλάνης 

Ακολουθήστε μας