Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

O Γιώργος Καπλάνης στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 08 Οκτωβρίου 2020

 

Με την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ», Φωτεινή Βρύνα, συναντήθηκαν σήμερα 8-10-20 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ», Γιώργος Καπλάνης, και η δημοτική σύμβουλος Τασούλα Πετράκου. 

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Νοσοκομείο, το οποίο από τις αρχές αυτής της εβδομάδας δέχεται και πάλι νοσούντες από κορωνοϊό. Η κα Βρύνα ενημέρωσε ότι έχουν καλυφθεί οι ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό προκειμένου να εξυπηρετηθούν μέχρι και 51 ασθενείς αν χρειαστεί. 

Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης αναφέρθηκε ότι πάγια θέση της είναι η αυτόνομη λειτουργία του Νοσοκομείου και άμεσο βήμα είναι  η επάνδρωσή του με ιατρικό προσωπικό για τα εξωτερικά ιατρεία.

 Η πανδημία ήταν μία περίτρανη απόδειξη ότι το δημόσιο σύστημα υγείας χρειάζεται τέτοιες δομές υγείας. Αναγκαίο, όμως, είναι και για την υγεία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας και βέβαια και των δημοτών της πόλης μας. «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ» θα αγωνιστεί και θα διεκδικήσει την πλήρη λειτουργία του Νοσοκομείου  μας.

 

Ακολουθήστε μας