Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αίτημα της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας προς το δήμο σχετικά με την επανατοποθέτηση της προτομής του Ελευθέριου Βενιζέλου επί της πλατείας Παναγίας Ελεούσας

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2020

 

Απάντηση ότι παρέλαβαν την επιστολή της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας από το Γραφείο του Πρωθυπουργού υπήρξε άμεσα.

 

Από την Ένωση δημοσιεύθηκε:

Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας "Η Μεγαλόνησος"

Άμεση ήταν η απάντηση στην επιστολή μας από το Γραφείο του Πρωθυπουργού! Είναι βεβαίως γνωστό τοις πάσι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την πλευρά του πατέρα του, κατάγεται τα Χανιά και είναι απόγονος της αδερφής του Ελευθέριου Βενιζέλου. Ευχαριστούμε κι ελπίζουμε να διευθετηθεί το θέμα που μας 

Τοποθέτηση του Γιώργου Καπλάνη για το αίτημα της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας προς το δήμο σχετικά με την επανατοποθέτηση της προτομής του Ελευθέριου Βενιζέλου επί της πλατείας Παναγίας Ελεούσας.

Αγία Βαρβάρα, 09/10/2020

 

Άλλη μια περίτρανη απόδειξη της αδιαφορίας, της απαξιωτικής τακτικής και της άρνησης της δημοτική αρχής του κ. Μίχου να επικοινωνήσει και να συνεργαστεί με τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας. Δεν κάνει πέρα μόνο την αντιπολίτευση του δήμου, το σωματείο εργαζομένων, τους διευθυντές, τα παιδιά αλλά και τους συλλόγους! 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η στάση της απέναντι στην Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας, η οποία από την περίοδο παράδοσης του νέου σταθμού μετρό στην πόλη μας (Ιούλιος 2020) προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τον κ. Μίχο για την επανατοποθέτηση της προτομής του Ελ. Βενιζέλου στην προηγούμενη θέση της στην πλατεία της Παναγίας Ελεούσας.

Δυστυχώς, ο κ. Μίχος αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο ρόλο που αρμόζει σε έναν Δήμαρχο. Συνεχίζει να «τραβάει τον δικό του στραβό δρόμο», να είναι πολέμιος της επικοινωνίας και της συνεργασίας, να μην ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της πόλης μας, να απαξιώνει πολίτες και φορείς, να μας αφήνει όλους στο σκοτάδι, να μας διχάζει και να μας καταδικάζει όλους στην πολύπαθη ζωή του. 

 

Γιώργος Καπλάνης

Με την ελπίδα ότι το αίτημα της Ένωσης Κρητών θα πραγματοποιηθεί!

Ακολουθήστε μας