Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Γιώργος Καπλάνης: κ. Μίχο, παρακολουθείτε ανήμποροι να αντιδράσετε στις λεηλασίες των σχολείων, των σπιτιών, των εκκλησιών και των καταστημάτων της Αγίας Βαρβάρας

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2020

 

Επιστολή του Γιώργου Καπλάνη σχετικά με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κυρίου Μίχου για την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα στην Αγία Βαρβάρα:

 

Κατάρρευση των Μύθων

κ. Μίχο, 

Πέρυσι την Άνοιξη γράφατε για την εγκληματικότητα στο πρόγραμμά σας:

«Σε πολλά σημεία της πόλης έχουν εντοπισθεί θύλακες παραβατικότητας, οι οποίοι πρέπει με συντονισμένες ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών και της δημοτικής αρχής να εξαλειφθούν. 

Πολλοί κοινόχρηστοι χώροι έχουν γίνει στέκια τοξικομανών και πολλά σημεία της πόλης είναι αδιάβατα τις νυχτερινές ώρες, ενώ οι καθημερινές διαρρήξεις σπιτιών και καταστημάτων έχουν δημιουργήσει μεγάλη ανασφάλεια στους κατοίκους ιδίως της κάτω Αγίας Βαρβάρας».

Ενάμιση χρόνο μετά, παρακολουθείτε ανήμποροι να αντιδράσετε στις λεηλασίες των σχολείων, των σπιτιών, των εκκλησιών και των καταστημάτων της πόλης μας, ενώ οι «άγρυπνοι φρουροί» σας βρίσκονται σε λήθαργο. 

Τα παιδιά μας καθημερινά περνούν δίπλα από τους πεσμένους στο δρόμο τοξικομανείς κι εσείς επαίρεστε για τα πολύχρωμα φωτάκια που βάλατε στο ένα συντριβάνι της γειτονιάς σας που γλύτωσε το μπάζωμα!

Άλλη μια προεκλογική "δέσμευσή" σας, καταγράφεται ως... ΜΥΘΟΣ!

 

Ακολουθήστε μας