Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Άγρια δολοφονία στο δήμο Αγίας Βαρβάρας: Μαχαιρωμένη εντοπίστηκε 50χρονη μέσα στο σπίτι της

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2020

 Μαχαιρωμένη στην τραχηλική χώρα και στο πρόσωπο βρέθηκε μια 50χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα το βράδυ της Παρασκευής.

Λίγες ώρες πριν το lockdown, η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε με ιδιαίτερα σκληρό και βάρβαρο τρόπο καθώς ο δράστης ή οι δράστες την έδεσαν χειροπόδαρα και τη μαχαίρωσαν ενώ το σπίτι βρέθηκε ψαγμένο χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διαπιστωθεί αν έχει αφαιρεθεί κάτι. 

Μια συγγενής της, που ανησύχησε όταν δεν απαντούσε το θύμα στα τηλεφωνήματα, ειδοποίησε την αστυνομία, και όταν οι Αρχές άνοιξαν την πόρτα, βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα της 50χρονης.


Το μυστήριο πυκνώνει καθώς η γυναίκα έμενε στο υπερυψωμένο ισόγειο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αγία Βαρβάρα με την 15χρονη κόρη της, η οποία έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από τις αρχές.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ όταν συγγενικό πρόσωπο μπήκε στο διαμέρισμα της γυναικάς και ήρθε αντιμέτωπο με τη φρίκη.

Η 50χρονη μητέρα ήταν νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου, δεμένη χειροπόδαρα με υφασμάτινους ιμάντες και έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Το σπίτι είχε ψαχτεί σαν να προσπαθούσαν να βρουν κάτι συγκεκριμένο ενώ η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης.


Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, στον στενό κύκλο των προσώπων της 50χρονης γυναίκας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα, αναζητούν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών το «κλειδί» που θα λύσει τον γρίφο και θα αποκαλύψει την ταυτότητα του ατόμου που την έδεσε χειροπόδαρα και την έσφαξε.

Η γυναίκα, έφερε πολλαπλά τραύματα στον λαιμό και το πρόσωπο κάτι που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι την είχαν δέσει με ιμάντες, «δείχνει» προσωπικά κίνητρα. Ο μυστηριώδης δολοφόνος, εκτιμούν οι αναλυτές, δεν ήθελε απλά να σκοτώσει τη γυναίκα άλλα να την κάνει να «σβήσει» με μαρτυρικό τρόπο ίσως για να εκτονώσει το μίσος που ένιωθε για εκείνη. Το θύμα, τον τελευταίο χρόνο ήταν βυθισμένο στον πόνο μετά την απώλεια του συζύγου της και τα έβγαζε πέρα δύσκολα.

Για να μεγαλώσει τη 15χρονη κόρη της, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια σε διάφορα σπίτια. Το έγκλημα, αποκαλύφθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής όταν η ξαδέρφη της, ανησύχησε καθώς η γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής. 

Έτσι αποφάσισε να ειδοποιήσει την Αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο υπερυψωμένο ισόγειο στην Αγία Βαρβάρα ήρθαν αντιμέτωποι με τη φρίκη. Η 50χρονη, μητέρα ήταν νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου, δεμένη χειροπόδαρα με υφασμάτινους ιμάντες και έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Το σπίτι είχε ψαχτεί, η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης ενω αναζητείται η 15χρονη κόρη της η οποία είναι εξαφανισμένη. Αυτό που ψάχνουν να βρουν ειναι που βρίσκεται η μαθήτρια και αν φυσικά διατρέχει κίνδυνο καθώς είναι ανήλικη.

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αγία Βαράβρα, από την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος.

Ακολουθήστε μας