Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τηλεδιάσκεψη Δημάρχων, Περιφερειάρχη Αττικής και Δημοσίων λειτουργών

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2021

 

 

Πραγματοποιήθηκε, στις 20/01/21, τηλεδιάσκεψη δημάρχων της Αττικής με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη, του Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, του Προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων και του Υπουργού Δικαιοσύνης.

Την τηλεδιάσκεψη απασχόλησαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων των προαναφερομένων δημοσίων λειτουργών και εκπροσώπων των θεσμών, οι οποίες (αρμοδιότητες), έχουν αναφορά στην Αυτοδιοίκηση.Για μία ακόμη φορά, μέσα από τις τοποθετήσεις των συμμετεχόντων ανεδείχθη ο σημαντικός και κρίσιμος ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ρόλου που αυτή έχει να παίξει στην θεραπεία των δυσάρεστων συνεπειών οποιασδήποτε κρίσης, αλλά, παραλλήλως και η συμβολή των Δήμων και Περιφερειών στον στρατηγικό σχεδιασμό πολιτικής για την υπέρβαση και αποτροπή μελλοντικών προβλημάτων.
Ιδιαίτερη παρουσία είχε για μία ακόμη φορά ο Δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος, ο οποίος έλαβε τον λόγο σε αρκετά σημεία της διασκέψεως, τοποθετούμενος τόσον επί τρεχόντων προβλημάτων όσο και επί θεσμικών και στρατηγικών επιλογών για τον εκσυγχρονισμό και βελτίωση του πολιτικού και θεσμικού περιβάλλοντος της Αυτοδιοίκησης, πάντοτε με τελικό αποδέκτη τον πολίτη και με απώτερο στόχο την παροχή των βέλτιστων, αξιόπιστων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Ακολουθήστε μας