Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

«Ο ΦΑΡΟΣ» στη γιορτή της Αγ. Βαρβάρας

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2017


Ο Σύλλογος Ποντίων Αγ.Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ», συμμετείχε και φέτος στο πανηγύρι της γιορτής της Αγ.Βαρβάρας, πολιούχο της πόλης μας, στις 3 και 4 Δεκέμβρη 2017.


Στήθηκε ένα ξεχωριστό περίπτερο, όμορφα διακοσμημένο, φέρνοντας στο νου όλων εικόνες από την Αλησμόνητη Πατρίδα του Πόντου.

Ζεστά πιροσκί να ψήνονται επι τόπου, λαχταριστά ωτία (γλυκίσματα), που ετοίμασαν τα μέλη με μεράκι, πολλά ενθύμια με λογότυπα του Συλλόγου και το πιο εντυπωσιακό εκκρεμή ρολόγια τοίχου σε σχήμα λύρας, που ήρθαν απευθείας από την Τραπεζούντα.

Ένα διήμερο γεύσεων, μουσικής αλλά και πολιτιστικής παράδοσης. Ένα αληθινό μελίσσι, όπου ακούραστα πλήθος εθελοντών, μελών και φίλων του Συλλόγου, με συνεργασία, σωστή οργάνωση, Δύναμη Ψυχής, χαμόγελο και κέφι, υποδέχτηκαν και εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο και δυνατό τρόπο τους χιλιάδες επισκέπτες.

Αυτή η ανταπόκριση του κόσμου μας κάνει χαρούμενος και μας τιμά ιδιαίτερα γιατί δείχνουν ότι μας εμπιστεύονται και στηρίζουν τις δράσεις μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια, τους Επισκέπτες, αλλά και τους Εθελοντές που βοήθησαν τόσο στην προετοιμασία όσο και στη λειτουργία του περιπτέρου.

Καλές Γιορτές με Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη!!
Η Αγία Βαρβάρα ας φωτίζει το δρόμο μας….
με εκτίμηση η Πρόεδρος, Σοφία Σαββίδου

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας