Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Αγίας Βαρβάρας

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2017


Σε μια λαμπερή και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Αγίας Βαρβάρας την

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου & Μεγ. Αλεξάνδρου.Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Αγίας Βαρβάρας

Στη μαγεία των Χριστουγέννων μας ταξίδεψαν Αγιοβασιλίνες μπαλαρίνες με εντυπωσιακούς εορταστικούς χορούς από την Σχολή Χορού του Δήμου μας. Παιδικές αγγελικές φωνές με παραδοσιακά κάλαντα από το 4ο Νηπιαγωγείο, δρώμενο από καλικάντζαρο με συνοδεία από σαξόφωνο, αρμόνιο και  χορωδία μαθητών του Συλλόγου Γονέων & κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού σχολείου, μας χάρισαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Το Εικαστικό Κέντρο ήταν εκεί με το εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων στολιδιών για μικρούς και μεγάλους, αλλά και Καρουσέλ, ξυλοπόδαροι, ξωτικά, και ο αγαπημένος φίλος των παιδιών ο Αη Βασίλης σκόρπισαν χαμόγελα, ευχές και δώρα σε όλους.

Τη βραδιά πλαισίωσε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια η μουσικός Φλώρα Χερουβείμ από το Δημοτικό Ωδείο και φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, σηματοδοτώντας την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Η Χριστουγεννιάτικη βραδιά έκλεισε με γλυκές λιχουδιές για όλους και εντυπωσιακά βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό, στέλνοντας μηνύματα αγάπης σε όλους.

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας