Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ Αγίας Βαρβάρας ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2017


Το οργανωμένο έγκλημα και η διακίνηση ναρκωτικών είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της περιοχής μας. Το αίσθημα ανασφάλειας που νιώθουν οι πολίτες της Αγίας Βαρβάρας και της δυτικής Αθήνας καθημερινά μεγαλώνει.Στο γειτονικό Δήμο Αιγάλεω στεγάζονται, μέχρι σήμερα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής (Υ.Α.Δ.Α) και το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών (Τ.Δ.Ν). Οι δύο αυτές υπηρεσίες ασχολούνται με την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και με τη δίωξη των εμπόρων ναρκωτικών.

Μαθαίνουμε ότι  έχει δρομολογηθεί η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών αυτών της Ελληνικής Αστυνομίας, από το Αιγάλεω στο Ζεφύρι του Δήμου Φυλής.

Παρά το γεγονός ότι δε μπορεί να είναι κανείς ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και των παραβατικών φαινομένων και  να ισχυριστεί ότι υπάρχει επαρκής αστυνόμευση, είναι σίγουρο ότι η απομάκρυνση των υπηρεσιών αυτών από τη σημερινή τους έδρα θα επιδεινώσει την κατάσταση στο Δήμο μας, θα γίνει ξέφραγο αμπέλι η περιοχή και θα ενταθεί, δικαίως, το κλίμα ανασφάλειας στους κατοίκους, με ότι αυτό συνεπάγεται στην κοινωνική συνοχή και στην ομαλή λειτουργία της πόλης μας.

Οφείλουν, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και οι γειτονικοί Δήμοι να αντιδράσουν άμεσα και να αποτρέψουν αυτή τη δυσμενή για την περιοχή μας εξέλιξη.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αγίας Βαρβάρας με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»

Μιχάλης Γιάγκας, Επικεφαλής του συνδυασμού και Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας