Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

«Δυνατή Πόλη»: Οφείλουμε ως Δήμος, ως πολίτες και ως άνθρωποι να παλέψουμε για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου και το Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Δυτικής Αθήνας

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2018


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα διοικητικά όρια του Δήμου μας υπάρχουν μονάδες που ασχολούνται με την υγεία, την ψυχική υγεία και την πρόνοια των ανθρώπων. Το Νοσοκομείο και το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δυτικής Αθήνας.

Οφείλουμε ως Δήμος, ως πολίτες και ως άνθρωποι, στηρίζοντας και τον αγώνα των εργαζομένων, να παλέψουμε για την αναβάθμιση τους, σε μια εποχή μάλιστα, που η οικονομική και κοινωνική κρίση δημιουργεί –εκτός όλων των άλλων επιπτώσεων- και αυξημένες ανάγκες φροντίδας.

Η ενδυνάμωση αυτών των δομών πρέπει να αποτελεί κρίσιμη πολιτική προτεραιότητα, με έμφαση στη στοχευμένη ενίσχυση των υποδομών και του ανθρώπινου δυναμικού, στη σύγχρονη και δημοκρατική λειτουργία, στο σεβασμό των δικαιωμάτων και των ιδιαίτερων αναγκών των σωματικά και ψυχικά πασχόντων και όσων έχουν ανάγκη κοινωνικής πρόνοιας.

Η επένδυση στην υγεία, την πρόνοια και στην ψυχική υγεία αποτελεί επένδυση στην συνοχή, στην ευημερία και το μέλλον της κοινωνίας.

Τομέας Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας «Δυνατής Πόλης» (5-3-18)

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας