Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

"Προσεγγίζοντας την κατάθλιψη" - ολοκληρώθηκε η θεματική εβδομάδα στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαρτίου 2018

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας η θεματική εβδομάδα που πραγματοποιήθηκε στο  ΚΕΠ Υγείας με τίτλο "Προσεγγίζοντας την κατάθλιψη".

Για την πραγματοποίησή της συμμετείχαν εξειδικευμένα στελέχη, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, διατροφολόγοι, εναλλακτικοί θεραπευτές.

Στις δράσεις  της θεματικής εβδομάδας προσήλθαν πάνω από 400 άτομα, ενδιαφερόμενοι δημότες μας, πολίτες από γειτονικούς δήμους και επαγγελματίες από διάφορους σχετικούς φορείς εντός και εκτός των ορίων του δήμου.

Η ικανοποίηση από την παρουσίαση του προγράμματος της θεματικής εβδομάδας ήταν μεγάλη και ήδη εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από άλλους δήμους για να εντάξουν  την παρουσίασή της στο πρόγραμμά τους.

Στο επιχειρησιακό πλάνο του ΚΕΠ Υγείας ακολουθούν επόμενα προγράμματα για την πρόληψη των νοσημάτων που περιλαμβάνονται στο Πρωτόκολλο έτσι ώστε οι δημότες  μέσα από την απόκτηση γνώσης και τη βιωματική συμμετοχή τους να θωρακίσουν την υγείας τους σε προ-συμπτωματικό στάδιο.

Όλοι οι συμμετέχοντες εκδήλωσαν την ικανοποίησή τους για το πρόγραμμα και αναγνώρισαν την πρωτοπορία του σε επίπεδο  Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όχι μόνο.

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας