Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Λάμπρος Μίχος συνεχίζει τις ανοιχτές συναντήσεις στην Αγία Βαρβάρα

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαρτίου 2019


Ένα ακόμη εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποίησε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στο Καφέ «Άγγελος» ο κ. Λάμπρος Μίχος για τους υποψήφιους και τα μέλη της παράταξής του «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ» με θέμα «ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ». 


Οι εισηγητές του σεμιναρίου κ. Τάσος Σαπουνάκης, οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην περιφερειακή ανάπτυξη ο οποίος εργάζεται στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και  κ. Τάσος Φλάμπουρας ο οποίος έχει σπουδάσει Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Χρηματοοικονομικά και είναι εξειδικευμένος στο ψηφιακό μάρκετινγκ, ανέπτυξαν στους παρευρισκόμενους ενδιαφέροντες τρόπους για την κατάρτιση αναπτυξιακού προγραμματισμού στο Δήμο, ανέλυσαν πρωτοποριακές πρακτικές που ήδη εφαρμόζονται σε άλλους δήμους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και μεθόδους και στρατηγικές επικοινωνίας που μπορούν να βοηθήσουν τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο θέμα της προσέγγισης της τοπικής κοινωνίας και στην ανάδειξή τους σε θέσεις αιρετότητας και πολιτικής ευθύνης.Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση, διατυπώθηκαν σκέψεις και προτάσεις και αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος.

Ο κ. Λάμπρος Μίχος, συνεχίζει τις ανοιχτές συναντήσεις για θέματα υγείας και εκπαίδευσης στην  Αγία Βαρβάρα, προκειμένου, με βάση την πραγματικότητα και τις ανάγκες που θα αναδειχθούν, να προταθούν  και οι λύσεις που θα περιληφθούν  στο προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας