Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με το φως των κινητών οι κάτοικοι συζητούσαν με τον Λάμπρο Μίχο στην Άνω Αγία Βαρβάρα!!

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2019Ο κ. Μίχος, επικεφαλής της παράταξης «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά» και υποψήφιος Δήμαρχος, συνεχίζοντας τις περιοδείες του στις γειτονιές της πόλης, βρέθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 5.30 μ.μ., στην περιοχή ΠΑΝΘΕΟΝ, σε προγραμματισμένη συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής. Μια περιοχή τοπόσημο, που λόγω της εγκατάλειψης έχει γίνει άντρο εγκληματικότητας.


  • Το ξέσπασμα δε της αγανάκτησης των κατοίκων από τη σημερινή κατάσταση ήταν τέτοιο που συνέχιζαν να συζητούν, εκφράζοντας τα παράπονά τους με τον κ. Μίχο μέχρι που νύχτωσε και λόγω της έλλειψης φωτισμού στην περιοχή - αφού μια δεκαετία σχεδόν είναι βυθισμένη στο σκοτάδι - έβγαλαν τα κινητά τους και φώτιζαν τον χώρο για να μπορούν να βλέπουν ο ένας τον άλλον! Τα θέματα στα οποία ο Λάμπρος Μίχος επικεντρώθηκε αφορούσαν το Αναψυκτήριο ΠΑΝΘΕΟΝ, τα ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης, την έλλειψη καθαριότητας που αντιμετωπίζει άλλωστε ολόκληρη η πόλη και την εγκατάλειψη όλων των υποδομών που κατά τη θητεία του, με πολύ μεγάλο αγώνα, η άνω Αγία Βαρβάρα είχε αποκτήσει.


  • Με ιδιαίτερη αυστηρότητα μίλησε για την απαράδεκτη χωματερή που υπάρχει πάνω από τα σπίτια της Αγίας Βαρβάρας, στο βουνό και για την αδιαφορία της δημοτικής αρχής για την απασφαλισμένη υγειονομική βόμβα.Αναφερόμενος και σ’ αυτό αλλά και στην όχληση των κατοίκων από παραβατικές συμπεριφορές αυτών που λυμαίνονται το βουνό τις νύχτες, λόγω ανυπαρξίας φωτισμού και αδιαφορίας της δημοτικής αρχής είπε: «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μη σέβεται την πόλη μας και τους κατοίκους της και θα τους υποχρεώσουμε να το κάνουν. Τέλος στην ανομία, την αναρχία και την αυθαιρεσία. Όλοι θα μάθουν να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τον κάθε δημότη ξεχωριστά».


  • Στάθηκε ιδιαιτέρως στα καρκινογόνα καλώδια της ΔΕΗ και στιγμάτισε την αδράνεια και κοροϊδία της κεντρικής διοίκησης και του κ. Καπλάνη που μεταθέτουν συνεχώς την απομάκρυνσή τους, δίνοντας ταυτόχρονα ψεύτικες υποσχέσεις. Δεσμεύτηκε ότι θα δώσει μεγάλο αγώνα για την υπογειοποίησή τους και με τους κατοίκους δίπλα του θα το πετύχει και είπε χαρακτηριστικά: «Η Κυβέρνηση, μπορεί να έκανε το δικό της χρονοδιάγραμμα αλλά εμείς θα της επιβάλουμε το δικό μας!»Αναφέρθηκε στο ΠΑΝΘΕΟΝ και τους διαβεβαίωσε ότι το Αναψυκτήριο θα ξαναλειτουργήσει για να φέρει και πάλι ζωή στην πόλη και ασφάλεια στην περιοχή.
Καυτηρίασε την απουσία κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ενόψει της έλευσης του δεύτερου σταθμού Μετρό στην πόλη και την συνεχιζόμενη συγκοινωνιακή απομόνωση της μισής πόλης και της άνω Αγίας Βαρβάρας και δεσμεύθηκε άμεσα να αποκαταστήσει.


  • Τέλος σε ερώτηση παρευρισκόμενου για την κομματική ταυτότητα της παράταξης απάντησε: σε όλη τη θητεία μου ως Δήμαρχος, ποτέ δεν έβαλα κανένα κόμμα πάνω από την Αγία Βαρβάρα και πάντα συγκρουόμουν με κάθε κυβέρνηση που έθιγε με οιονδήποτε τρόπο τα συμφέροντά της. Για εμάς η σημαία της Αγίας Βαρβάρας κυμάτιζε και θα κυματίζει πάντοτε ψηλότερα από κάθε κομματική σημαία! Αναφερόμενος στην όλη στάση της δημοτικής αρχής, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κουστουμαρισμένοι και καμαρωτοί φωτογραφίζονται από εκδήλωση σε εκδήλωση. Καλά κάνουν δε λέω. Αλλά κάποιος πρέπει να μαζέψει και τα σκουπίδια». Κάλεσε τον κόσμο να του δώσει αυτοδυναμία ώστε να μπορέσει να διοικήσει χωρίς να είναι αιχμάλωτος των διαθέσεων αντιπολιτευόμενων δυνάμεων.

… και παρότι ο δημοτικός φωτισμός δεν λειτουργούσε η συζήτηση συνεχίστηκε ως αργά το βράδυ υπό το φως των……..κινητών !!


                                                                                           Το Γραφείο Τύπου της παράταξης

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας