Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2019


Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί του 1ου Τουρνουά Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Στ. Βενέτης». Το Τουρνουά έγινε σε συνδιοργάνωση με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Αιγάλεω και συμμετείχαν τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας (1ο, 2ο, 3ο, 5ο, 7ο, 14ο).

 Κατά τη διάρκεια του αγώνα, μαθήτριες από τα 2ο, 3ο και 10ο Δημοτικά Σχολεία, δημιούργησαν μια εορταστική ατμόσφαιρα με τα χορευτικά τους.

Ο Δήμαρχος τίμησε τον παίκτη της ΑΕΚ και μέλος της Εθνικής Ομάδας, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, που ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Αιγάλεω, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και μοίρασε αυτόγραφα.

Αναμνηστικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους Συλλόγους Καλαθοσφαίρισης του Δήμου μας, που στήριξαν το τουρνουά, τις οποίες παρέλαβαν οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των συλλόγων: Αποστόλης Μιχαλόπουλος (Αιγάλεω Α.Ο), Αντώνης Γονιδάκης (Α.Σ Διαγόρας), Γιώργος Κομπορόζος (Μ.Ε.Λ.Α.Σ.-Αγ. Ελευθέριος) και Γιάννης Δαμόπουλος (Θεμιστοκλής).Επίσης, απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, και κύπελλα στα σχολεία που συμμετείχαν. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά αναμνηστικής πλακέτας στον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας, ο οποίος τόνισε την ανάγκη της δωρεάς μυελού των οστών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννα Χριστόγλου, οι επικεφαλής των παρατάξεων Γιάννης Γκίκας (Συμμαχία για το Αιγάλεω), Λάμπρος Σκλαβούνος (Αιγάλεω-Νέα Εποχή) και Παναγιώτα Μερκουράκη-Νικολούδη (Αιγάλεω-Πρώτη Δύναμη), ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Μπέσης, από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων η Πρόεδρος Βιργινία Γεωργοπάνου, η Γραμματέας Θεοδώρα Σιδηροπούλου και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης, τα μέλη της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Μανώλης Φίλιππας και Βασίλης Μέρτογλου και η πρώην Αντιδήμαρχος Δήμητρα Κορμπά.

Την Γραμματεία και διαιτησία, ανέλαβαν εθελοντικά η Φώφη Τασιά και ο Βαγγέλης Κυριακόπουλος.
Ευχαριστούμε την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Αιγάλεω για την κάλυψη των εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε μας