Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγάλεω - BBQ Party!!!

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου 2019
Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων είναι κοινωφελές ίδρυμα, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με σκοπό την παροχή εξωσχολικής αγωγής σε παιδιά και εφήβους, η οποία συντελεί στη διαμόρφωση ηθικού χαρακτήρα μέσω της ομαδικής δράσης, της ζωής στο ύπαιθρο και του παιχνιδιού. Στο Αιγάλεω, λειτουργεί από το 1945, το 2ο Σύστημα Προσκόπων, στην οδό Στέφανου Σαράφη 55, το οποίο αριθμεί 80 και πλέον μέλη, και υποστηρίζεται από εκατοντάδες συμπολίτες μας στην ευρύτερη περιοχή.

Η λειτουργία του Συστήματός μας στηρίζεται στην προσωπική εθελοντική εργασία των βαθμοφόρων μας, στις συνδρομές των γονέων, καθώς και σε έσοδα από διάφορες εκδηλώσεις και χορηγίες. Βασική μέριμνά μας είναι να εξασφαλίζουμε πάντοτε τη συμμετοχή όλων των παιδιών στις διάφορες δράσεις του Συστήματος, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις παιδιών από οικογένειες οι οποίες έχουν πληγεί κατά την παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, διοργανώνουμε εκδήλωση BBQ και Λαχειοφόρο Αγορά, με σκοπό την ενίσχυση των θερινών μας κατασκηνώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους φίλους και φίλες του συστήματος να περάσουν μαζί μας, μια υπέροχη βραδιά, με ζωντανή μουσική, χορό, σπιτικό barbeque και πολλά πλούσια δώρα από την λαχειοφόρο μας.  

Η εκδήλωση μας, θα λάβει χώρα στις 22/06/2019 ημέρα Σάββατο στις 20:30, στο προαύλιο του 1ου ΚΕΣΥ Γ΄ Αθήνας (πρώην 2ου Λυκείου Αιγάλεω) στην οδό Θηβών 250 και Σκρά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αρχηγό Συστήματος   

 κ. Τριαντάφυλλο Καμπανάο τηλ. 69 47 186507 ή με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης ( Ε. Κ. Σ. )του Συστήματος κ. Βαγγέλη Λαζαρίδη τηλ.69 48 062913

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας