Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Γιάννης Γκίκας Δήμαρχος Αιγάλεω: Θα γιορτάσουμε την 25η Μαρτίου αντιμετωπίζοντας έναν αόρατο εχθρό, με όπλο την πίστη και την ομοψυχία

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαρτίου 2020

Μήνυμα Δημάρχου Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα για την 25η Μαρτίου


Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα τιμής και μνήμης για όλους εκείνους που επαναστάτησαν απέναντι στον τουρκικό ζυγό. Με ευλάβεια υποκλινόμαστε στις αδούλωτες ψυχές που, με “αρετήν και τόλμην”, έκαναν το αδύνατο, δυνατό.

Το μήνυμα του 1821 για ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη είναι πάντα επίκαιρο και ισχυρό.

Φέτος, θα γιορτάσουμε με έναν ιδιότυπο τρόπο, αντιμετωπίζοντας έναν αόρατο εχθρό. Με όπλο, όμως, την πίστη και την ομοψυχία, να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη.

Θα κερδίσουμε, γιατί στη χώρα μας συνεχίζουν να υπάρχουν αυτοί οι ήρωες, συνάνθρωποι μας , που παλεύουν να σώσουν τους ασθενείς στα νοσοκομεία. Είναι οι γιατροί, οι νοσοκόμοι και όλο το προσωπικό του συστήματος υγείας, που ξεπερνώντας τα όρια τους, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να βοηθήσουν, να σώσουν και να λυτρώσουν.

Τιμούμε, επίσης, τους σύγχρονους ήρωες, τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, που κρατούν στα σύνορά μας και σε κάθε σημείο της επικράτειας ψηλά την Ελληνική σημαία, επαγρυπνώντας για την προάσπιση των κυριαρχικών μας συμφερόντων και προστατεύοντας τα σύνορα μας από τις επιβουλές των γειτόνων μας, όντας άξιοι συνεχιστές των προγόνων μας.

Συνδημότισσες και συνδημότες, υψώνουμε τη Σημαία μας, δίνοντας έναν τόνο εθνικής υπερηφάνειας και αισιοδοξίας, ότι και αυτή τη φορά θα βγούμε νικητές.

Χρόνια πολλά σε όλους

Γιάννης Γκίκας

Δήμαρχος Αιγάλεω

Ακολουθήστε μας