Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Στο πάρα 5΄ αποφεύχθηκε η μετάθεση της παθολόγου γιατρού από το 3ο ΤΟΜΥ Αιγάλεω ανακοίνωσε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ  ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ για παρ' ολίγον μετάθεση της παθολόγου γιατρού από το 3ο ΤΟΜΥ Αιγάλεω:

 

 

   " Στο πάρα 5΄ αποφεύχθηκε η μετάθεση της παθολόγου γιατρού από το 3ο ΤΟΜΥ Αιγάλεω για να πάει να καλύψει αντίστοιχη θέση στο Ιλιον.

   Η Κυβέρνηση και η 2η ΥΠ εφαρμόζοντας την γνωστή τακτική των συνεχών μεταθέσεων, από δω και από εκεί, σε όλες τις δομές υγείας για να καλύπτει τα τεράστια κενά που υπάρχουν στο Δημόσιο στο σύστημα Υγείας, επιχείρησε και εδώ αυτή την μετάθεση. Κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες του προσωπικού, ασθενών του Κ. Υγείας και ΤΟΜΥ Αιγάλεω και του Δήμου πάρθηκε πίσω η απόφαση.

    Καλούμε την Κυβέρνηση άμεσα να προχωρήσει στη γενναία, κατ έτος, ενίσχυση του Δημόσιου συστήματος Υγείας με κάλυψη όλων  των κενών σε: Υγειονομικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, καθαρισμού προσωπικό, επαρκή υλικά για την εύρυθμη λειτουργία όλων των μονάδων υγείας.

    Να μην τολμήσει στο μέλλον να επαναλάβει τέτοιες ενέργειες, γιατί θα μας βρει μπροστά της."

                                             Το Δ.Σ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

Έλλης 37 και Αδριανουπόλεως Αιγάλεω, τηλ.- fax: 210 5989683

MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας