Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών με τη μέθοδο της Linguaphone στο Αιγάλεω

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2020

 

Από το δήμο Αιγάλεω ανακοινώθηκε:

 

Ο δήμος Αιγάλεω συμμετέχει στο σύγχρονο πρόγραμμα απομακρυσμένης παρακολούθησης Linguaphone Digital School του ΕΔΔΥΠΠΥ που δυνατότητα  σε δημότες και εργαζομένους, να μάθουν ή να εξασκήσουν την αγγλική γλώσσα, από τον χώρο τους.

Tο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) δημιούργησε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον όπου ο εκπαιδευόμενος μπορεί να μάθει μια ξένη γλώσσα ή να εξασκήσει τη γλώσσα που ήδη γνωρίζει με το ρυθμό του και σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες (e-learning).

Η μέθοδος περιλαμβάνει δύο εκπαιδευτικά προγράμματα α) English Course (Α1 και Α2) που αφορά την εκμάθηση γενικών αγγλικών και β) Business English (Β1, Β2 και C1) που αφορά την εκμάθηση της γλώσσας και βελτίωση των δεξιοτήτων σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να ενημερωθούν για την ελάχιστη οικονομική συμμετοχή τους και τον τρόπο παραλαβής των κωδικών τους.

 

Ακολουθήστε μας