Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγάλεω - Δράση συγκέντρωσης τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης για την κοινωνική κουζίνα Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2020

Το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγάλεω, πάντα μπροστά και αρωγός σε όλα τα κοινωνικά προβλήματα και με σύνθημα «Να βοηθάω κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση», οργανώνει δράση συγκέντρωσης τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης για την κοινωνική κουζίνα «Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ». 

 

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου 2020 από τις 11:00 έως τις 15:00 στην Εστία του Συστήματος Στέφανου Σαράφη 55 Αιγάλεω, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Τις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνουμε όλοι μας και ενόψει των εορταστικών ημερών, μπορούμε και εμείς με την μικρή συνεισφορά μας, να προσφέρουμε αγάπη, ζεστασιά, αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

Τα είδη που μπορούμε να προσφέρουμε είναι, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, πελτέδες, ελαιόλαδο, Λαχανικά, μπαχαρικά, φρούτα, φυτικά γάλατα, καφέδες, ζάχαρη, ρολά κουζίνας, χλωρίνη, οινόπνευμα, γάντια, μπολάκια συσκευασίας με καπάκι . 

Τηλέφωνα επικοινωνίας 69 47 186507, 69 37 06110, 69 72 575226  

Ακολουθήστε μας