Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΙΓΑΛΕΩ...ΜΠΡΟΣΤΑ»: ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2018Μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 05/02/2018 συνάντησή μου ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ‘’ΑΙΓΑΛΕΩ...ΜΠΡΟΣΤΑ’’ με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου.
Θέμα της συνάντησης η στάση της παράταξής μου σχετικά με την Δικαστική Απόφαση που δικαιώνει 280 εργαζόμενους του Δήμου για την διεκδίκηση 13ου & 14ου μισθού.


Δήλωσα κατηγορηματικά πως ιδιαίτερα μετά την ψήφιση του άρθρου 54 του Ν. 4447/2016 με την οποία αίρεται η υποχρέωση για εξάντληση των ένδικων μέσων στις οικονομικές διεκδικήσεις των εργαζομένων, η θέση μου και η ψήφος μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα στηρίξει το αίτημα των εργαζομένων για μη άσκηση έφεσης στην πρωτόδικη δικαστική απόφαση αλλά και σε ενδεχόμενη δικαίωση των υπολοίπων εργαζομένων του Δήμου που αναμένουν την εκδίκαση της δικής τους υπόθεσης.


Να υπενθυμίσω σε όσους το αγνοούν, εσκεμμένα θεωρώ, ότι η ΑΡΝΗΤΙΚΗ μου στάση απέναντι στις εφέσεις παραμένει σταθερή και ως Διοίκηση (2003-2010) αλλά και ως αντιπολίτευση (πρόσφατη η συζήτηση του επιδόματος των 176 ευρώ αλλά και δύο εργαζομένων)!!


Θα καλέσω για ακόμη μία φορά τον Δήμαρχο κ. Μπίρμπα να αφήσει την «ανάλγητη» στάση του και να ξαναγυρίσει στις θέσεις του όταν ήταν μια μικρή αντιπολίτευση γιατί εκεί θα επιστρέψει! 


ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ & ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΙΓΑΛΕΩ...ΜΠΡΟΣΤΑ».

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας