Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Στο Ρίο για το 46ο Πρωτάθλημα Α' Εθνικής ο Σ.Ο.Αιγάλεω!

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2018

 

Στο Ρίο της Αχαΐας βρίσκεται η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω για να συμμετάσχει στην τελική φάση του 46ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωτάθλημα Α' Εθνικής Κατηγορίας που θα διεξαχθεί εκεί το διάστημα 10-15 Ιουλίου 2018.  

Η ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στη τελική φάση χάρη στην κατάκτηση της 3η θέσης στον Προκριματικό Όμιλο Α' Εθνικής (Π.Ο.Α.) 2018 της Αττικής.  

Ο Σ.Ο.Αιγάλεω επανέρχεται στη τελική φάση της Α' Εθνικής μετά από απουσία μιας χρονιάς (η προηγούμενη συμμετοχή της ομάδας ήταν το 2016).

Στην 7η συμμετοχή της ομάδας στόχος είναι η είσοδος στην πρώτη 20άδα που θα σημάνει και το δικαίωμα απευθείας συμμετοχής στην τελική φάση την επόμενη χρονιά.   Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα η ομάδα θα βασιστεί κατά κύριο λόγο τους δικούς της παίχτες και σε παιδιά που προέρχονται από τα αναπτυξιακά τμήματα του σωματείου όμως θα έχει και κάποια έξωθεν βοήθεια καθώς θα ενισχυθεί από τον Σέρβο διεθνή μαιτρ Ντούσαν Λέκιτς (ο οποίος αγωνίζεται για ακόμη μια φορά μαζί μας και θεωρείται πλέον παλαιό και τακτικό μέλος της ομάδας και της παρέας) αλλά και από την Τσέχα διεθνή μαιτρ γυναικών Νατάσα Ριχτέροβα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Σ.Ο.Αιγάλεω παρουσιάζει ένα από τα πλέον νεανικά σύνολα της διοργάνωσης!  

Οικονομικά η συμμετοχή του Σ.Ο.Αιγάλεω στη διοργάνωση στηρίχθηκε, ακόμη μια φορά, κυρίως σε ιδίους πόρους και στη στήριξη των μελών του. Θερμές ευχαριστίες θα πρέπει όμως να αποδοθούν στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Πολύτροπη Αρμονία, και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Γιώργο Μανεάδη που ακόμη μια φορά στήριξαν έμπρακτα τη συμμετοχή του σωματείου στο πρωτάθλημα.  

Στον 1ο γύρο του  τουρνουά που θα διεξαχθεί Τρίτη 10/7/2018 στις 4:30 μ.μ. ο Σ.Ο.Αιγάλεω τίθεται αντιμέτωπος με την αρκετά ισχυρή ομάδα του Ο.Φ.Η. (Νο 7 στην αρχική κατάταξη). 

Παρ' όλα αυτά η ψυχολογία της ομάδας είναι καλή και όλοι θα προσπαθήσουν για το κατά δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. 

Τα ματς του Σ.Ο.Αιγάλεω (όπως και τα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος) θα μεταδίδονται ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (http://chessfed.gr/league2018/) ενώ κληρώσεις,  αναλυτικά αποτελέσματα και στατιστικά στοιχεία θα είναι διαθέσιμα από το Chess-Results.    

Το Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας