Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας στα σχολεία του Αιγάλεω για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2018Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στα σχολεία του δήμου Αιγάλεω για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας επισκέφθηκε τα 1ο, 11ο και 20ο Δημοτικά, καθώς και το Ειδικού Δημοτικό για παιδιά με κινητικά προβλήματα, το Ειδικό Δημοτικό Αυτισμού, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Αυτισμού και το ΕΕΕΕΚ, που βρίσκονται στις κτιριακές εγκαταστάσεις της οδού Ορυζομύλων.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε υγεία και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου, Εκπαιδευτικής Κοινότητας και Γονέων. Στη συνέχεια τόνισε πως η Παιδεία και η δημιουργία καλύτερων συνθηκών για το ταξίδι στη γνώση και τον πολιτισμό αποτελούν προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή.

Στους αγιασμούς των περισσοτέρων σχολείων του δήμου παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, από το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων, οι οποίοι ευχήθηκαν σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να έχουν μια δημιουργική σχολική χρονιά.

* φώτο αρχείου

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας