Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τεχνική Κολύμβηση στις αθλητικές δραστηριότητες του Τμήματος Κολύμβησης Αιγάλεω Α.Ο.

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2018
Πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο ¨Γιάννης Ρίτσος ¨, η  πρώτη προκαθορισμένη συνάντηση με την συμμετοχή γονέων  αθλητών και διοίκησης του Συλλόγου  ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. για το τμήμα Κολύμβησης.


Τους καλεσμένους καλωσόρισε η Υπεύθυνη Κολύμβησης κ.Μπάκα Γεωργία όπου ευχήθηκε καλή αθλητική χρόνια,  σε όλους με πολλές επιτυχίες για το νέο ξεκίνημα που χαράζουμε. Σύστησε  το νέο έμπειρο προπονητικό team, το εξειδικευμένο Ιατρικό team και ομιλητές που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση για θεματα που σχετίζονται με την κολύμβηση.  Η διαδραστική συζήτηση έδωσε την ευκαιρία σε όλους να ενημερωθούν για όλα και μάλιστα από υπεύθυνα άτομα .Κορυφαία στιγμή ήταν, η ανακοίνωση,  ότι : 
ο Αιγάλεω Α.Ο.  και το Τμήμα Κολύμβησης,  βρίσκεται  στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι θα εντάξει στις αθλητικές του  δραστηριότητες, την Τεχνική Κολύμβηση, ( μονοπέδιλο)!!!


  Έγινε και ειδική παρουσίαση  από  αναγνωρισμένο ειδικό σύμβουλο της Τεχνικής Κολύμβησης.
Ο Αιγάλεω Α.Ο. ο μεγαλύτερος αθλητικός  οργανισμός της πόλης μας, δίνει ευκαιρία σε όλα τα παιδιά και εμπλουτίζει τις επιλογές  των αθλητών και στα αθλήματα .


Η γνωριμία της Διοίκηση με τους ενεργούς υποστηριχτές του Συλλόγου, μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε και να στηρίξουμε τα όνειρα και τις προσπάθειες αθλητών και  γονιών.Σας ευχαριστούμε όλους.Θα ανακοινωθεί ημερομηνία για νέα συνάντηση.   

*     ***    ***   ***   *

Την Παρασκευή , 14 Σεπτεμβρίου 2018, το Δημοτικό κολυμβητήριο του Δήμου Αιγάλεω, και η γραμματεία του συλλόγου  θα  παραμείνουν κλειστά, λόγω της γιορτής του Εσταυρωμένου (Πολιούχου του Δήμου).

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας