Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας στην κάμερα του Left.gr

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 09 Οκτωβρίου 2018
 Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας περιέγραψε στην κάμερα του Left.gr και τον Άγγελο Καλοδούκα τα πεπραγμένα της διοίκησής του, τους στόχους για την επόμενη θητεία, σε περίπτωση νίκης στις εκλογές, αλλά και τις θέσεις για τα ζητήματα που απασχολούν συνολικά την τοπική αυτοδιοίκηση.


Ιδιαίτερα τόνισε τις αυξημένες κοινωνικές παροχές, με ελάχιστο κόστος, για τους δημότες (μειωμένα δημοτικά τέλη, παιδικοί σταθμοί, αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες κ.λπ.) και το γεγονός ότι ο Δήμος στάθηκε εμπράκτως στο πλευρό των προσφύγων. Επισήμανε ότι ο Ελαιώνας αποτελεί έναν αναπτυξιακό πόλο για το Αιγάλεω και στο στόχο αυτό, ο Δήμος είναι σταθερά προσανατολισμένος με πρωτοβουλίες και δράσεις για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχονται. Επίσης. αναφέρθηκε στα οφέλη της απλής αναλογικής και της αποκέντρωσης που υιοθετήθηκαν με τον «Κλεισθένη 1».


Τέλος, έστειλε το μήνυμα ότι “θα ολοκληρώσει την πορεία για ένα Αιγάλεω της κοινωνικής αλληλεγγύης, συμμετοχικό και ψηφιακό” ενώ, υπενθύμισε σχετικά ότι, ο Δήμος πήρε το πρώτο ευρωπαϊκό βραβείο χρηστής διακυβέρνησης και καλεί όλους τους συμπολίτες του να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δήμου όπου αποτυπώνονται δημόσια όλα τα στοιχεία, ενώ εκεί βρίσκονται δύο ακόμα εφαρμογές, η μία για αιτήματα των πολιτών και η δεύτερη για την εξέλιξη όλων των έργων και των δράσεων (και την αποτίμησή τους).

Δείτε το βίντεο, εδώ

Ακολουθήστε μας