Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πρωτοβουλία πολιτών Αλλάζουμε το Αιγάλεω - egaleorestart: Θα πράξουμε όλες τις νόμιμες ενέργειες προς τις εισαγγελικές αρχές και το Δημοτικό Συμβούλιο για να αναζητηθούν οι ενδεχόμενες νομικές ευθύνες"

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιανουαρίου 2019


Από την πρωτοβουλία πολιτών Αλλάζουμε το Αιγάλεω ανακοινώθηκε:

"Το πριν και το μετά της κοπής των δέντρων στην Οδό Ολυμπίας στο Μπαρουτάδικο.
Θα πράξουμε όλες τις νόμιμες ενέργειες προς τις εισαγγελικές αρχές και το Δημοτικό Συμβούλιο για να αναζητηθούν οι ενδεχόμενες νομικές ευθύνες του Δήμου, των υπηρεσιών του, και του αναδόχου του έργου.
Επίσης θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν οι μελέτες ανάγκης κοπής ή και οι άδειες εργασιών κοπής των συγκεκριμένων δέντρων, διότι αν δεν υπάρχουν υφίσταται ευθύνη.
Πέραν των νομικών ευθυνών αναδεικνύεται η απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου λειτουργίας του Άλσους και από την Διοίκηση που μεριμνά με 6εκ. ευρώ για αντικατάσταση τσιμέντων περιμετρικά και κοπή 150 δέντρων στην πόλη μας σε τρία χρόνια, καθώς και η αδυναμία της Αντιπολίτευσης που δεν έχει κάποια συγκεκριμένη θέση πέραν του σχολιασμού.

Εμείς έχουμε εκφράσει συγκεκριμένες προτάσεις δηλώνοντας την ανάγκη αναβάθμισης του περιβάλλοντος με έμφαση στη δεντροφύτευση.

https://www.egaleorestart.gr/oi-protaseis-mas-kalesma-anap…/ "

Ακολουθήστε μας