Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Υπέροχο Χριστουγεννιάτικο μουσικό ταξίδι

Κατηγορία: ΦΥΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2017


«Ύμνοι και κάλαντα του τόπου μας» στην εξαίσια συναυλίατου Δημοτικού Ωδείου Φυλής

Ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο μουσικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βροχερό απόγευμα της Κυριακής 17/12 στο Δημοτικό Ωδείο Φυλής.

Καθηγητές και σπουδαστές της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Φυλής υπό τις οδηγίες του μαέστρου και καθηγητή Βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής Δαυίδ Παπαδόπουλου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην συναυλία που παρουσίασαν με θέμα «Ύμνοι και κάλαντα του τόπου μας» εισπράττοντας πολλές φορές το χειροκρότημα των θεατών.

Ακούστηκαν Χριστουγεννιάτικα, πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από όλη την Ελλάδα και τον Πόντο αλλά και κάλαντα που ψάλλονται τα Θεοφάνεια. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης είχε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Μελέτης Καρκαλούσος.

«Σας ευχαριστώ που είστε απόψε εδώ και ιδιαιτέρως ευχαριστώ τους καθηγητές του Δημοτικού μας Ωδείου για την προετοιμασία των εκδηλώσεων αλλά και την αποψινή τους συμμετοχή. Χρόνια Πολλά σε όλους» είπε ανοίγοντας την εκδήλωση ο κ. Μελέτης Καρκαλούσος.

«Χρόνια πολλά καλά και ευλογημένα» ευχήθηκε σε όλους μετά το τέλος της συναυλίας ο καθηγητής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Δαυίδ Παπαδόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη της χορωδίας για τον άψογο συγχρονισμό. «Είναι χρήσιμο και αναγκαίο να μην απομακρυνόμαστε από την παράδοσή μας.

Ευχαριστώ το Δήμαρχο κ. Χρήστο Παππού που είναι κοντά στην παράδοση και τη στηρίζει» είπε στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Παπαδόπουλος.

Η αποψινή εκδήλωση ήταν η πρώτη και άνοιξε ένα κύκλο συνολικά τεσσάρων παραστάσεων που οργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Φυλής, υπό την αιγίδα της Κοινωνικής Υπηρεσίας για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Την Τρίτη 19/12 και την Τετάρτη 20/12 στις 16.00 μ.μ. το πρόγραμμα προβλέπει «Μουσική Προπαιδεία». 

ΔΕΙΤΕ : Νότες και Μελωδίες, σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς !!!

)


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :
 ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας