Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πρακτική άσκηση των αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. στις δημοτικές υπηρεσίες

Κατηγορία: ΦΥΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2017


Δηλώνει πως παραμένει συνεπής στη δέσμευσή του πως θα εξαντλήσει τις δυνατότητες του Δήμου, για να στηρίξει τους νέους ώστε να ενταχθούν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στην αγορά εργασίας, 


ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης του, ο Δήμος βοηθάει τους νέους που αποφοιτούν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση, στις υπηρεσίες του.

Ήδη πολλοί νέοι επιστήμονες που αποφοίτησαν από τα Α.Ε.Ι. και τα Τ.Ε.Ι. έχουν κάνει την άσκησή τους, ενώ από την περασμένη εβδομάδα, ο Δήμος άνοιξε τις πόρτες του και στους αποφοίτους του ΕΠΑ.Λ. Άνω Λιοσίων, με στόχο να στηρίξει τη συγκεκριμένη δομή της τεχνικής εκπαίδευσης.

Ήδη απόφοιτοι του ΕΠΑ.Λ. στις ειδικότητες των βοηθών βρεφονηπιοκόμων και των ηλεκτρολόγων προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων και στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων του Δήμου.

Τους νέους και νέες υποδέχθηκαν στις αντίστοιχες υπηρεσίες, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και ο Αναπλ. Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς.

Κατά το διάστημα που θα υπηρετήσουν στις υπηρεσίες του Δήμου, οι απόφοιτοι θα αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία σχετική με το αντικείμενό τους, κάτι που θα συμβάλει στην ταχύτερη ένταξή τους στην αγορά εργασίας.Ενημέρωση : ΔΗΜΟΣ  ΦΥΛΗΣ

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας