Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ένα Υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης [ΒΙΝΤΕΟ]

Κατηγορία: ΦΥΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2017


Ζεστό και πετυχημένο, το Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης της Τζένης Μπάρα

Κέφι, χορό, τραγούδι, βραβεύσεις, συγκίνηση, εκπλήξεις, 


εκλεκτό φαγητό αλλά κυρίως πολύ ζεστασιά και αγάπη ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν, στο καθιερωμένο πλέον Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης, που οργάνωσε και φέτος για τρίτη χρονιά, η Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Τζένη Μπάρα, με την στήριξη του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.

Η οικοδέσποινα της εκδήλωσης Τζένη Μπάρα στο σύντομο χαιρετισμό της ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, αγάπη, ελπίδα και καλή διασκέδαση ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού ο οποίος όπως είπε «στηρίζει κάθε χρόνο, με πολύ αγάπη, αυτό το τραπέζι».


Η Αναπληρωτής Δήμαρχος που οργανώνει κάθε χρόνο με πολύ αγάπη, μεράκι και επιτυχία αυτή την εκδήλωση, φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της, αφού επεφύλαξε στους προσκεκλημένους της, μια ξεχωριστή έκπληξη.

Κατάφερε να εξασφαλίσει την συνδρομή της γνωστής ερμηνεύτριας του δημοτικού μας τραγουδιού Έφης Θώδη, η οποία ήρθε στην εκδήλωση και έβαλε φωτιά στην πίστα τραγουδώντας αφιλοκερδώς για τους δημότες.


Η συγκίνηση χτύπησε κόκκινο, όταν στην νέα ενότητα των βραβεύσεων ,που συμπεριέλαβε φέτος στην εκδήλωση η Αναπληρωτής Δήμαρχος , στο βήμα κλήθηκε, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ζεφυρίου και πρώην πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου, Παναγιώτης Ζαχαριάς.

« Ο Παναγιώτης Ζαχαριάς στη θητεία του ενσωμάτωσε στα ΚΑΠΗ Ζεφυρίου πρωτοποριακές δραστηριότητες, καθιέρωσε μαζί με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ζεφυρίου Τζένη Μπάρα το Γεύμα Αγάπης, δημιούργησε τη χορωδία και το χορευτικό τμήμα των ΚΑΠΗ και εξασφάλισε την παρουσία γιατρού για τους ηλικιωμένους» είπε η Δόξα Μιχάκη και κάλεσε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σχίζα για τη βράβευση.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση του Δήμου για την τιμή που μου κάνει, τους συνεργάτες μου στο ΚΑΠΗ και τα μέλη, με τα οποία είμασταν σαν μια οικογένεια» είπε συγκινημένος ο κ. Ζαχαριάς.

Πολλά συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης έδωσε ο Θανάσης Σχίζας στο σύντομο χαιρετισμό του κατά τη βράβευση του κ. Ζαχαριά.

«Ο Παναγιώτης Ζαχαριάς έχει προσφέρει πολλά στο Ζεφύρι, έχει βάλει ένα μεγάλο λιθαράκι για την ανάπτυξη της περιοχής. Κύριε Παναγιώτη εύχομαι να σε έχει ο Θεός καλά να συνεχίσεις να προσφέρεις» σημείωσε ο Θανάσης Σχίζας που ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους με αγάπη και υγεία.

Αναμνηστική πλακέτα για την αφιλοκερδή παρουσία της στο Γεύμα Αγάπης προσέφερε η Τζένη Μπάρα στην Έφη Θώδη. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στην Τζένη Μπάρα που «κατάφερε να κάνει θεσμό αυτό το τραπέζι» και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνετε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Εγώ κάνω ότι μπορώ.

Τραγουδάω με πολύ αγάπη και πολύ χαρά γιατί αγαπάω τους ανθρώπους. Εύχομαι το πνεύμα των Χριστουγέννων να μπει στην καρδιά όλων των ανθρώπων και να γίνουν παιδιά, να έχουν αγάπη και ειρήνη σε όλη τη γη. Καλά Χριστούγεννα» είπε παραλαμβάνοντας την αναμνηστική πλακέτα η Έφη Θώδη.

Χρόνια Πολλά στους δημότες ευχήθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, οι Αντιδήμαρχοι Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος και Φυλής Σπύρος Μπρέμπος, ο οποίος τραγούδησε αφιλοκερδώς, οι Αναπληρωτές Δήμαρχοι Νίκος Χατζητρακόσιας, Γιώργος Κρητικός, Γιώργος Σονίδης, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Καραϊσκάκης. 

«Ευχαριστώ εκ μέρους των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων την Αναπληρώτρια Δήμαρχο Ευγενία Μπάρα για την γιορτή που οργάνωσε και το Δήμαρχο Χρήστο Παππού που είναι πάντα δίπλα μας. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους» είπε στο σύντομο χαιρετισμό του ο εκπρόσωπος των ηλικιωμένων Ιωάννης Μάρκου.

Το Γεύμα Αγάπης ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 μ.μ. την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 σε γνωστή ταβέρνα της Δημοτικής ενότητας Φυλής και διήρκησε περισσότερες από πέντε ώρες. Ηλικιωμένοι και μοναχικά άτομα που δεν είχαν μεταφορικό μέσον μεταφέρθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης με πούλμαν του Δήμου Φυλής, το οποίο παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μιχάλης Οικονομάκης, τον οποίο η Τζένη Μπάρα ευχαρίστησε προσωπικά.

Η ερμηνεύτρια Μαρία Ακριβού με τον δεξιοτέχνη του Μπουζουκιού Κώστα Σουλιώτη και τον Άρη Χρυσοσπάθη στο αρμόνιο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν μετά την Έφη Θώδη να κρατήσουν το κέφι στο ζενίθ μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

 

Ακολουθούν videos με χαρακτηριστικές στιγμές της εκδήλωσης:ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ : ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας