Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Χρήστος Παππούς: "Σχεδόν εκμηδενίσθηκε η παραβατικότητα στο δήμο μας"

Κατηγορία: ΦΥΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2018


Από τότε που ήρθε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής στα Άνω Λιόσια  η  παραβατικότητα στο δήμο Φυλής έχει σχεδόν εκμηδενισθεί τόνισε ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και σε συνέντευξή του στην πρωϊνή εκπομπή της ΕΡΤ.

Απαντώντας σε προ ημερησίας ερώτηση του Δημήτρη Μπουραΐμη για τις δηλώσεις του όσον αφορά στην παραβατικότητα καθώς και για το οικόπεδο στο Πανόραμα, ο κ. Παππούς επανέλαβε ότι στο δήμο κάθε μέρα υπήρχαν ληστείες και κλοπές, αλλά από τότε που ήρθαν  η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και η ΟΠΚΕ έχουν εκμηδενιστεί τα φαινόμενα παραβατικότητας.

«Υπάρχει μόνο η ηχορύπανση, η δυνατή μουσική, η οποία μετά από 10-15 λεπτά με την επέμβαση της αστυνομίας, σταματά» ισχυρίστηκε και σημείωσε: «Δε ντρέπομαι να το πω, είμαι ευτυχής που με τις ενέργειες που έκανε το δημοτικό συμβούλιο, η πόλη οδεύει προς πολύ καλή ασφάλεια».
Είπε, επίσης, ότι στόχος είναι ο δήμος Φυλής να είναι μια ασφαλής πόλη και για το γεγονός ότι υπάρχουν παραβατικές ομάδες, ο ίδιος ως δήμαρχος έχει την ευθύνη που έχει ο κάθε δήμαρχος.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στο θέμα με την κατάληψη δημοτικού οικοπέδου από οικογένεια τσιγγάνων στο Πανόραμα και το γεγονός ότι δεν υλοποιεί τη διαδικασία έξωσης που έχει αποφασίσει το δικαστήριο, υποστήριξε ότι πήγε στην εισαγγελέα και εκείνη του είπε ότι πρέπει να τους βρει κάποιο άλλο χώρο να μείνουν και μετά να γίνει η έξωση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι τσιγγάνοι θα συνεχίσουν να μένουν στο δημοτικό οικόπεδο που έχει χαρακτηριστεί ως πλατεία για τους κατοίκους του Πανοράματος.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας