Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αντώνης Κακούρης, υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου: "Ένα από τα σοβαρά θέματα της πόλης είναι η εγκληματικότητα"

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 14 Απριλίου 2019


 

Το Αστυνομικό Τμήμα Ιλίου, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου, κ. Αντώνης Κακούρης για να ενημερωθεί για τα προβλήματα της πόλης του από τον Διοικητή του τμήματος, κ. Σταύρο Καττή.    Ένα από τα σοβαρά θέματα της πόλης που πρέπει να αντιμετωπίσει η νέα Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την τοπική αστυνομία, είναι η εγκληματικότητα.

Όπως αναφέρει ο υποψήφιος Δήμαρχος, στο Α.Τ Ιλίου, «πρώτον, υπάρχει υποστελέχωση καθώς υπηρετούν 30 αστυνομικοί από την δύναμη των 67 που προβλέπεται για την περιοχή και 16 άτομα στην ασφάλεια αντί 24.

   Δεύτερον, το κτίριο όπου στεγάζεται το τμήμα δεν πληροί τις απαραίτητες συνθήκες τόσο για την εργασία τους, όσο και για την εξυπηρέτηση των πολιτών.    

Τρίτον, επιδιώκουμε τη μετεγκατάσταση του αστυνομικού τμήματος σε νέο κτίριο ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες και να εργάζεται σε συνθήκες ασφάλειας το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.   

Τέταρτον, διεκδικούμε τη μεγαλύτερη στελέχωση του αστυνομικού τμήματος και την ενίσχυση της δίκυκλης αστυνόμευσης για τις γειτονιές της πόλης μας».

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας