Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Έναρξη εργασιών Ακαδημίας Γονέων Δήμου Ιλίου «Από το Α έως το Ω»

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2019
Συνεχίζεται η λειτουργία της Ακαδημίας Γονέων του Δήμου Ιλίου, σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», υπό την επιστημονική εποπτεία του Ιατροκοινωνικού Κέντρου (ΙΑΚ) Ιλίου.

Η έναρξη των εργασιών της Ακαδημίας Γονέων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17:00 – 19:00 στο Καλλιτεχνικό Καφενείο «Θ. Αγγελόπουλος», στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αγίου Φανουρίου 99, Ίλιον), με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ. Παιδαγωγικής και Συγγραφέα Στέλιο Πελασγό, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Δρόμο παίρνω, δρόμο αφήνω – πάω να βρω την τύχη μου»: Το ταξίδι του παιδιού προς την εφηβεία μέσα από τη διαδρομή των παραμυθιών.


Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Σκοπός της Ακαδημίας είναι η ενδυνάμωση του ρόλου κάθε γονέα, έτσι ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσουν τα παιδιά τους και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, αλλά και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σε σχέση αυτά. Ο Δήμος μας αναλαμβάνει πολλές πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση καθότι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των γονέων είναι πολύ σημαντική για την ανατροφή των παιδιών.»

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με το Ιατροκοινωνικό Κέντρο Ιλίου (Θέτιδος 24 & Αιακού, Ίλιον), στο τηλέφωνο 2102619772, εργάσιμες ημέρες και ώρες 10.00 έως 14.00, καθώς και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας