Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μηνύματα ενότητας και συναίνεσης στην κοπή πίτας της παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος»

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2020

 


Άνοιγμα στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να πορευθούν όλοι μαζί, με ενότητα, συνεννόηση και συναίνεση για το καλό του τόπου, έκανε ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ενώπιον εκατοντάδων πολιτών που παραβρέθηκαν στην κοπή πίτας της παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος».

Σε μια ενωτική ομιλία στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Ιλίου, ο επικεφαλής της παράταξης εξέφρασε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε διεύρυνση, εντάσσοντας στους κόλπους της άτομα που ενστερνίζονται τον κώδικα αρχών και αξιών με τα μέλη της. «Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον για να πάμε μπροστά. Να δημιουργήσουμε μια συμμαχία που δε θα στηρίζεται στη συναλλαγή αλλά στους κοινούς στόχους και την κοινή κατεύθυνση. Οδηγός μας είναι η πραγματική αγάπη για το Ίλιον. Η βαθιά και απόλυτη πίστη ότι είναι ύψιστη τιμή να υπηρετούμε την πόλη μας» τόνισε.

 
Ο κ. Ζενέτος ξεκαθάρισε ότι θα δώσει προτεραιότητα στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αφού όπως τόνισε «πολιτική που δεν είναι προσανατολισμένη στα απλά, καθημερινά πράγματα δεν είναι πολιτική. Ο δήμαρχος πρέπει να έχει όραμα αλλά, κυρίως, πρέπει να ξυπνά την πόλη του το πρωί και το βράδυ να τη βάζει για ύπνο».

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθεί Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο διαχείρισης θεμάτων καθημερινότητας, το οποίο θα παραλαμβάνει αιτήματα, επισημάνσεις και προβλήματα από πολίτες ενώ θα συγκροτηθούν και συνεργεία άμεσης επέμβασης. Επίσης, σε λιγότερο από 3 μήνες θα έχει ολοκληρωθεί η ενεργειακή αναβάθμιση όλου του δημοτικού οδοφωτισμού με την εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED, βελτιώνοντας την ποιότητα φωτισμού και εντείνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. 


Ταυτόχρονα, όπως σημείωσε, θα εντείνει τις πιέσεις για επέκταση του μετρό στο Ίλιον, «μια διακηρυγμένη υποχρέωση της πολιτείας που κάποιοι αποφάσισαν να βάλουν στις καλένδες», καθώς και για τη λειτουργία του Βιοκλιματικού Κέντρου, που θα στεγάσει Δημοτικά Ιατρεία, κοινωνικές δομές και το Γηροκομείο ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής που θα δώσει τη δυνατότητα στη νεολαία της περιοχής να ανοίξει τα φτερά της.
«Δεσμευόμαστε, ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις, για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

 Να διαχειριζόμαστε με σεβασμό μέχρι και το τελευταίο ευρώ που μας εμπιστεύεστε, για να συνεχίσει το Ίλιον να αποτελεί παράδειγμα αποτελεσματικής λειτουργίας, αξιοκρατίας και ισόρροπης ανάπτυξης» κατέληξε καταχειροκροτούμενος, ο Νίκος Ζενέτος. 

 

Ακολουθήστε μας