Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τα προβλήματα με την εισροή υδάτων σε σχολεία του Δήμου Ιλίου συνεχίζονται και φέτος επισημαίνει η Δημοτική Κίνηση Ιλίου Αλληλέγγυα Πόλη Συμμαχία για το Ίλιον

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου 2020

 

Τα προβλήματα με την εισροή υδάτων σε σχολεία του Δήμου Ιλίου επισημαίνει η Δημοτική Κίνηση Ιλίου Αλληλέγγυα Πόλη Συμμαχία για το Ίλιον με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Στις 19 Αυγούστου ο Δήμαρχος Ιλίου, κ. Ζενέτος, σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε «περηφανευόταν» για τα έργα συντήρησης και τις επισκευές που πραγματοποίησε σε εσωτερικούς και αύλειους χώρους σχολικών μονάδων του Δήμου Ιλίου. Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο και για εργασίες υγρομόνωσης «ώστε όλα τα σχολεία να είναι απολύτως έτοιμα και ασφαλή για να υποδεχτούν τους μαθητές».

 

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά για τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς στο Ίλιον, ήρθε η ίδια η πραγματικότητα να διαψεύσει τον κ. Δήμαρχο. Στην πρώτη δυνατή βροχή για τη νέα σχολική χρονιά που έπεσε αυτές τις ημέρες, τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε αρκετά σχολεία της πόλης μας δεν ήταν αμελητέα.

Καλούμε για άλλη μία φοράτη δημοτική αρχή, τόσο τον  κ. Δήμαρχο όσο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους, να σκύψουν πάνω από τα πραγματικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την πόλη μας - και δυστυχώς βλέπουμε να επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο - και να πάψουν να τα αντιμετωπίζουν όλα «επιδερμικά», επικοινωνιακά, ή να αναλώνονται σε αχρείαστες φιέστες. Να κάνουν έργα και να αφήσουν να μιλούν αυτά. Φτάνει με τα κούφια λόγια.

Τα σχολεία του Ιλίου, η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία τους, θα πρέπει να αποτελούν για τον Δήμο μας προτεραιότητα, και όχι να αντιμετωπίζονται ως «ευκαιρία» για να κάνει ο εκάστοτε δημοτικός άρχων δημόσιες σχέσεις ή να παζαρεύει ψήφους. Ας σταθούμε επιτέλους λίγο όλοι και όλες στο ύψος των περιστάσεων.

Ίλιον, 14/10/2020

Δημοτική Κίνηση Ιλίου
Αλληλέγγυα Πόλη
Συμμαχία για το Ίλιον
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ

Site: http://www.allileggya-poli.gr/

Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας