Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμος Ιλίου στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2017


Την προσπάθεια της UNICEF στήριξε ο Δήμος Ιλίου για άλλη χρονιά, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου στον

Τηλεμαραθώνιο Αγάπης στην ΕΡΤ, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, για την ενίσχυση του σκοπού, που φέτος ήταν η εξασφάλιση χρημάτων για την ιατροφαρμακευτική προστασία και τον εμβολιασμό όλων των παιδιών που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας. 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου:

«Στηρίζουμε τη UNICEF, γιατί πιστεύουμε ότι επιτελεί ένα σπουδαίο έργο. Με τα χρήματα που θα προσφέρουμε, ύστερα από εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα συμβάλλουμε στην προσπάθειά της, ώστε να έχουν όλα τα παιδιά ιατροφαρμακευτική και εμβολιαστική κάλυψη.
Οι παρεμβάσεις που αφορούν τον επαρκή εμβολισμό των παιδιών έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση της παιδικής θνησιμότητας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές για την καθοριστικής σημασίας συμβολή τους σε αυτόν τον πολύ σημαντικό τομέα.
Με σκοπό την προαγωγή της υγείας των παιδιών, στον Δήμο μας υλοποιούμε δράσεις ευαισθητοποίησης και προγράμματα προληπτικής ιατρικής, όπως, εμβολιασμούς, έλεγχο βιβλιαρίων υγείας, οπτικής οξύτητας, μυοσκελετικού συστήματος, οδοντιατρική εξέταση κ.ά. Επίσης, διαθέτουμε μόνιμο Παιδίατρο στους Παιδικούς Σταθμούς, ο οποίος καλύπτει και όλα τα παιδιά των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του Δήμου, καθώς και Παιδοψυχίατρο.»

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας