Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συγκίνηση στην κοπή της πίτας της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ» για το 2018

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2018Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ», την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, αφού ηχηρή ήταν η απουσία του ιδρυτή και τέως Δημάρχου Ιλίου Βασίλη Κουκουβίνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2017.

Φίλοι, συναγωνιστές και χρόνια συνοδοιπόροι της παράταξης κατέκλυσαν το Δημαρχιακό Μέγαρο «Βασίλειος Κουκουβίνος» και με την παρουσία τους δήλωσαν, για άλλη μια φορά, συμμέτοχοι και συμπαραστάτες της και για τα επόμενα χρόνια.

Ακολούθησε προβολή βίντεο μικρής διάρκειας για τα 36 χρόνια από την ίδρυση της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» το 1982, όπου για πρώτη φορά ανέλαβε το τιμόνι της Διοίκησης του Δήμου Ιλίου, με στιγμιότυπα από την αναπτυξιακή πορεία της πόλης έως σήμερα και την μελλοντική της προοπτική.


Στη συνέχεια ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, κατά την ομιλία του στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, αναφέρθηκε στο μεγάλο και πολύπλευρο έργο που συντελείται στην πόλη και σημείωσε το στίγμα της πολιτικής της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» τονίζοντας:
 
«Στην παρατεταμένη οικονομική κρίση, εμείς απαντάμε με νοικοκυρεμένη οικονομική διοίκηση. Με συνέπεια και συνετή διαχείριση των πόρων. Αξιοποιούμε κάθε ευρώ που μπαίνει στο ταμείο του Δήμου. Στο ασταθές οικονομικό περιβάλλον, εμείς απαντάμε με σταθερή αναπτυξιακή πολιτική. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Με αύξηση των παροχών μας. Με ενίσχυση και διεύρυνση του Κοινωνικού μας Δικτύου, για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας. Με ένα ισχυρό ταμειακό υπόλοιπο, διαχρονικά. Χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι πολίτες του Ιλίου. Πέρα από κομματικές προτιμήσεις, μικροκομματικές και μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες.»


Σε κλίμα ενότητας έκανε λόγο για τη δημοκρατικότητα και τη συμμετοχικότητα της παράταξης και ανανέωσε το ραντεβού με τους πολίτες στις επόμενες εκλογές.

Η ομιλία του έκλεισε με τον επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο να δηλώνει την αμείωτη εργατικότητα της Διοίκησης:

«Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά! Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΜΑΖΙ γράφουμε την ιστορία της πόλη μας! ΜΑΖΙ και στις επόμενες ΕΚΛΟΓΕΣ!»


Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως
κ. Αθηναγόρας και στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος, ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα Marwan Emile Toubassi με τη σύζυγό του Mirna Toubassi, ο πρώην Υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, η πρώην Βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο πρώην Γ. Γ. του Υπουργείου Υγείας Γιώργος Κατριβάνος,  ο πρώην Γ. Γ. Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Κώστας Καράμπελας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Αντιδήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Μαρία Παπαναγιωτάκη, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας Αδάμ Στάμος, ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης Αθανάσιος Μπαντής, ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Βασίλης Γιαννακάκος, ο Πρόεδρος Εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ Γιώργος Ζαχαρόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ιλίου Βασίλης Αποστολόπουλος, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων, Εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε. και πλήθος κόσμου.

Photo 1 - 4:Ο επικεφαλής της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» και Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης.
Photo 5 - 6:Στιγμιότυπα από την προβολή βίντεο μικρής διάρκειας για τα 36 χρόνια από την ίδρυση της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» το 1982.
Photo 7:Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.
Photo 8:Ο επικεφαλής της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» και Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι στον αείμνηστο ιδρυτή της παράταξης Βασίλη Κουκουβίνο.
 Photo 9 - 12:Στιγμιότυπα από την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ» για το 2018

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας