Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Ιλίου - Μεγάλη η συμμετοχή στην 5η Γιορτή Παιδικής Μαγειρικής

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2018


Χρώματα, γεύσεις και υπέροχες μυρωδιές γέμισε το Καλλιτεχνικό Καφενείο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», το οποίο κατακλύστηκε από συμμετέχοντες στην 5η Γιορτή Παιδικής Μαγειρικής που διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου, σε συνεργασία με την Ένωση Πολύτεκνων Γυναικών Ελλάδος «Η Ροδιά» και την Πρόεδρο κυρία Ειρήνη Σιγάλα, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018.

Οι νεαροί σεφ, «Μαγειρεύοντας μαζί» με τους γονείς τους, παρουσίασαν τις εξαιρετικές τους δημιουργίες στην κριτική επιτροπή και τελικά, μεγάλοι νικητές και της φετινής Γιορτής Παιδικής Μαγειρικής αναδείχθηκαν η οικογένεια, η χαρά και η δημιουργία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, βραβείο απέσπασαν οι 10 καλύτερες δημιουργίες, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Κάθε χρόνο, η συμμετοχή των παιδιών, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε τη Γιορτή Παιδικής Μαγειρικής, αφού σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων στο ζήτημα της υγιεινής διατροφής.
Ο Δήμος μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο ζήτημα αυτό, πραγματοποιώντας πλήθος σχετικών δράσεων και έχει εντάξει τη χρήση βιολογικών προϊόντων στο διατροφικό πρόγραμμα των Παιδικών Σταθμών, το οποίο σχεδιάζεται σε συνεργασία με τους διατροφολόγους του Νοσοκομείου Παίδων “Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού”.
Επιπρόσθετα, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι αναφορικά με την ποιοτική και σωστή διατροφή των παιδιών από τη γέννησή τους, γνωρίζοντας ότι το μητρικό γάλα αποτελεί την ιδανικότερη διατροφή για τα βρέφη, δημιουργήσαμε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, με σκοπό την προαγωγή του αποκλειστικού μητρικού θηλασμού.»

Photo 1:Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος σε αναμνηστική φωτογραφία με τους συμμετέχοντες στην 5η Γιορτή Παιδικής Μαγειρικής
Photo 2:Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του στην 5η Γιορτή Παιδικής Μαγειρικής
Photo 3:Η κριτική επιτροπή δοκιμάζει τις δημιουργίες των νεαρών σεφ στην 5η Γιορτή Παιδικής Μαγειρικής
Photo 4:Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και η Πρόεδρος της  Ένωσης Πολύτεκνων Γυναικών Ελλάδος «Η Ροδιά» κυρία Ειρήνη Σιγάλα με έναν από τους βραβευθέντες της 5ης Γιορτής Παιδικής Μαγειρικής

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας