Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εγκαίνια τριών νέων Παιδικών Χαρών στον Δήμο Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2018


Με παιδικές φωνές γέμισαν οι τρεις (3) νέες Παιδικές Χαρές που εγκαινίασε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρου Τζόκα, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Δήμος Ιλίου διαθέτει 25 σύγχρονες Παιδικές Χαρές, οι οποίες στο σύνολό τους έχουν λάβει σήμα πιστοποίησης καταλληλότητας λειτουργίας και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Οι συγκεκριμένες βρίσκονται σε δύο γειτονιές του Δήμου Ιλίου, μία στην περιοχή του κέντρου, επί των οδών Αγίας Βαρβάρας, Θέτιδος, Ποσειδώνος και δύο στην περιοχή της Παλατιανής, η μία επί της οδού Οσίου Λουκά και η δεύτερη επί των οδών Επιφανείου, Α. Παπανδρέου και Ρωμανού.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, σημείωσε:
«Θέλουμε τα παιδιά μας να παίζουν σε ένα όμορφο περιβάλλον, απολαμβάνοντας με ασφάλεια τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν σε αυτούς τους χώρους. Η πιστοποίηση του συνόλου των Παιδικών Χαρών που διαθέτουμε είναι το αποτέλεσμα της συλλογικής και συνολικής προσπάθειας.
Με τις άρτιες μελέτες της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε τη χρηματοδότηση ανακατασκευής των τριών Παιδικών Χαρών, για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφερειάρχη κυρία Ρένα Δούρου και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την κοινωνική τους ευαισθησία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης, τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους, οι οποίοι με μεγάλη υπευθυνότητα και αγάπη προς τα παιδιά φροντίζουν να παραμένουν ανοιχτές τις ώρες λειτουργίας τους.
Οι ενέργειές μας δεν σταματούν εδώ. Έχουμε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για τρεις ακόμη Παιδικές Χαρές, οι οποίες θα είναι προσβάσιμες και από παιδιά ΑμεΑ, διαθέτοντας ειδικό εξοπλισμό, πληρώντας όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.»
Τον αγιασμό των Παιδικών Χαρών τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Πανοσιολογιώτατος π. Γαβριήλ και οι Αιδεσιμώτατοι π. Δημήτριος και π. Παναγιώτης, ενώ στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χριστόφορος Δανάκος και Αναστασία Στεφανοπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς επίσης, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων & Φορέων της πόλης.
 Photo 1 – 3:
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας κόβουν την κορδέλα των εγκαινίων των Παιδικών Χαρών
Photo 4:Στιγμιότυπο από τον Αγιασμό των Παιδικών Χαρών

Photo 5 & 6:Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του

Photo 7:Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας