Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Another Youth World Cup 2018 στο δήμο Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2018


 


 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα 1ο Another Youth World Cup 2018 για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΕΚΟ), που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Ιλίου, από 8 έως 13 Ιουλίου 2018, σε συνδιοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς & Διά Βίου Μάθησης και του δήμου Ιλίου.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 8 ομάδες, με περίπου 160 νέους αθλητές από χώρες όπως το Καμερούν, η Νιγηρία, η Γουινέα, το Μάλι, το Μαρ

όκο, η Αλβανία, η Ακτή Ελεφαντοστού, καθώς και νέους από τις τοπικές ομάδες του δήμου Ιλίου, αλλά και πρόσφυγες από χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση όπως το Αφγανιστάν, η Συρία και το Ιράκ.

Η τελική κατάταξη των ομάδων διαμορφώθηκε ως εξής:

1η θέση: Ακτή Ελεφαντοστού, 2η θέση: Ελλάδα, 3η θέση: Γουινέα, 4η θέση: Καμερούν, 5η θέση: Νιγηρία, 6η θέση: Αλβανία, 7η θέση: Μάλι, 8η θέση: Μαρόκο.

Ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος δήλωσε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση απέδειξε ότι ο Αθλητισμός ενώνει ανθρώπους και πολιτισμούς, εξαλείφει τις διακρίσεις και τον κοινωνικό αποκλεισμό, προάγοντας το σεβασμό στις οικουμενικές θεμελιώδης αξίες.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Δικτύου Προσφύγων Μιχάλη Φλαμπουράρη, ο οποίος είχε και την ιδέα της δράσης, τον Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς & Δια Βίου Μάθησης Παυσανία Παπαγεωργίου, για τη χρηματοδότηση του τουρνουά, το Αυτοτελές Τμήμα Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας και όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση και στην επιτυχία της πρωτοβουλίας, καθώς επίσης, όσους τίμησαν με την παρουσία τους το 1ο Another Youth World Cup 2018» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας