Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αλληλέγγυα Πόλη: Το Πάρκο θα νικήσει - Δεντροφύτευση στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2018Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, ο Φορέας Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», σε συνεργασία με τους «Φίλους του Πάρκου», την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» οργάνωσε Ημέρα Δεντροφύτευσης θέλοντας να εμπλουτίσει τη χλωρίδα του πάρκου.

Οι δεκάδες πολίτες που συμμετείχαν στη δράση φύτεψαν φυλλοβόλα και αειθαλή δέντρα, όπως χαρουπιές, κουτσουπιές, ψευδοπιπεριές και άλλα, αποκαθιστώντας το πράσινο σε ένα χέρσο κομμάτι του πάρκου.

Η δημοτική μας κίνηση με τα μέλη και τους φίλους της συμμετείχε ενεργά και δυναμικά στην ημέρα δενδροφύτευσης. Άλλωστε, εδώ και καιρό, η «Αλληλέγγυα Πόλη», απέναντι στην παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα που έχει στήσει η Δημοτική Αρχή του Ιλίου και σε αντίθεση με την εχθρική στάση του Δημάρχου, Νίκου Ζενέτου που επενδύει στην αποτυχία του όλου εγχειρήματος, στέκεται αρωγός σε όλη την προσπάθεια ανάταξης του πάρκου που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια.

Δεν μεμψιμοιρούμε, δεν απέχουμε, δεν ποντάρουμε στην αποτυχία. Στηρίζουμε τόσο με τις προτάσεις και τη συμβολή μας στο δημόσιο διάλογο, όσο και με την έμπρακτη συμμετοχή μας τη σωτηρία του Πάρκου. Σχεδιάζουμε το μέλλον της πόλης μας στη νέα εποχή.

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας