Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Tο λεβητοστάσιο στο 9ο δημοτικό Ιλίου είναι απόλυτα ασφαλές, λέει ο Δήμος και ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2019


Την άμεση αντίδραση του δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου προκάλεσε η απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων στο 9ο δημοτικό Ιλίου να κλείσουν τη θέρμανση στο σχολείο, επικαλούμενοι επικινδυνότητα του λεβητοστασίου, με αποτέλεσμα οι γονείς να αποφασίσουν να μην πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο. Έκθεση της Τεχνικής υπηρεσίας Δήμου Ιλίου αναφέρει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.


«Κυρία Υποδιευθύντρια του 9ου Δημοτικού Σχολείου και κύριοι τοπικοί πολιτευτές, Οι σκοπιμότητες και τα πολιτικά κόμματα δεν μπορούν να είναι πάνω από τα παιδιά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά σε λιτή ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Ζενέτος. Παράλληλα, έδωσε στη δημοσιότητα έκθεση της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, στην οποία αναφέρεται ότι οι καυστήρες σε όλα τα σχολικά κτίρια συντηρούνται κανονικά, με συνέπεια την άψογη και ασφαλή λειτουργία τους.

Ειδικότερα, για το λεβητοστάσιο του 9ου δημοτικού και την έκθεση της Πολεοδομίας Αιγάλεω, η Τεχνική υπηρεσία διευκρίνισε ότι έχουν υλοποιηθεί τα όσα αναφέρονται και η μοναδική εκκρεμότητα είναι η αντικατάσταση δυο πυράντοχων θυρών, η προμήθεια των οποίων έχει ήδη δρομολογηθεί. Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι ανεξάρτητα από την αντικατάστασή τους, «η λειτουργία του λεβητοστασίου είναι απόλυτα ασφαλής και δε συντρέχει κανένας λόγος διακοπής της λειτουργίας του».

Να σημειωθεί, ότι είχε προηγηθεί σχετική ανακοίνωση από τη Λαϊκή Συσπείρωση Ιλίου, η οποία κατηγόρησε το Δήμαρχο Ιλίου για αδιαφορία και ζήτησε να ληφθούν άμεσα μέτρα για το λεβητοστάσιο καθώς από την Αλληλέγγυα Πόλη Ιλίου, η οποία του καταλόγισε ότι νοιάζεται μόνο για τη «βιτρίνα» της πόλης και όχι για τα προβλήματα των σχολείων.H έκθεση της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου για τη λειτουργία του λεβητοστασίου


Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας