Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με μεγάλη επιτυχία η Ιατρική εκδήλωση με θέμα: Γνωρίστε την Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2019

 

 


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Περιστερίου η επιστημονική ιατρική εκδήλωση, με θέμα: «Γνωρίστε την Σκλήρυνση κατά Πλάκας», στον συνεδριακό χώρο του ΚΥΒΕ, στις 24 Νοεμβρίου 2019.


Την εκδήλωση διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) Δήμου Περιστερίου, με συντονιστή τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας, Ιατρό κ. Γεώργιο Μπεκιάρη, από κοινού με τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και την ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρίας «Specifar».
Χαιρετισμό απηύθυνε η κα Παρασκευή Αρσενοπούλου, Δημοτική Σύμβουλος και Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος του ΚΕΠ Υγείας, καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας κα Βασιλική Μαράκα, η οποία είχε την εποπτεία της όλης εκδήλωσης.
Ομιλητές ήταν:


- η κα Όλγα Παπατριανταφύλλου, Ψυχοθεραπεύτρια, με ανάπτυξη του θέματος «Ζώντας το παρόν: Ποιότητα Ζωής με λιγότερο στρες» και
- ο κ. Αντώνιος Κωδούνης, Νευρολόγος, Δ/ντης Νευρολογικής Κλινικής 251 ΓΝΑ, του αναλόγου επίσης θέματος «Τα Αόρατα συμπτώματα της Σκλήρυνσης κατά πλάκας».
Tο ενδιαφέρον των πολιτών, που κατέκλυσαν τον συνεδριακό χώρο του ΚΥΒΕ, ήταν έκδηλο, καθώς μετά τις ενημερωτικές ομιλίες των ειδικών επιστημόνων, ακολούθησαν ερωτήσεις και στη συνέχεια συμμετοχή στην επίδειξη ασκήσεων σε καρέκλα (chair yoga), από τις δασκάλες Yoga, Ξένια Γρέγου και Νικολέτα Σοφία.
Για κάθε πρόσθετη σχετική πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, στο τηλ. 210-5783266 ή στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας