Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Διαρκής και εντατική η μέριμνα του Δήμου Περιστερίου για τα προβλήματα των πολιτών από την πανδημία

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 14 Απριλίου 2020


Ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Ιατρός Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης ενημερώνει τους πολίτες του Περιστερίου, ότι για όσους αδυνατούν να μετακινηθούν, λόγω χρόνιων ασθενειών ή των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία για την προφύλαξη από τον κορονοϊό, ο Δήμος Περιστερίου έχει ενεργοποιήσει διαδικασία συνταγογράφησης των απαραίτητων φαρμάκων, που αφορούν τις μόνιμες παθήσεις τους, με τη βοήθεια των Υπηρεσιών του Δήμου.

Για το λόγο αυτό οι κατάκοιτοι ή ανήμποροι κ.ά. πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210 5701533 και 210 5701538 του Δήμου, να δίνουν τα στοιχεία τους και το είδος των φαρμάκων που λαμβάνουν, σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού τους και στη συνέχεια οι συνταγογραφήσεις θα τους αποστέλλονται κατ’ οίκον με τη βοήθεια εντεταλμένων υπαλλήλων του Δήμου.


Η σύσταση και παράκληση είναι ότι πρέπει οι πολίτες αυτών των κατηγοριών, να παραμένουν στο σπίτι τους, αποφεύγοντας τον κίνδυνο της μετάδοσης του κορονοϊού και ο Δήμος Περιστερίου, με πρωτεργάτη το Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, θα αναλαμβάνει να διεκπεραιώνει την φαρμακευτική τους κάλυψη.

Όλοι μαζί και πειθαρχώντας στις υποδείξεις της πολιτείας και με τη βοήθεια του Δήμου Περιστερίου, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κρίση της πανδημίας που ενέσκηψε με τις γνωστές επιπτώσεις που βιώνουμε.

Ακολουθήστε μας