Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Η δημοτική αρχή πετάει 150 μικρούς αθλητές εκτός του σταδίου της Χωράφας (VIDEO)

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2022Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα του Γυμναστικού Συλλόγου Αίαντα Αγ. Ιερόθεου, όπου δεν μπορεί να πραγματοποιήσει προπονήσεις μέσα στο στίβο της Χωράφας.

Ο Αίαντας Αγ. Ιερόθεου αριθμεί 150 παιδιά τα οποία πραγματοποιούσαν μέσα στον Στίβο πέρυσι και φέτος δεν τους δίνεται άδεια από το Δήμο.

Είναι οικογένειες οι οποίες μένουν γύρω από το στάδιο και πλέον δεν μπορούν να αξιοποιήσουν το στίβο της Χωράφας για την δραστηριότητα των παιδιών τους.

Η Διοίκηση Παχατουρίδη με άθλια επιχειρήματα (βίντεο) αρνήθηκε για άλλη μια φορά να συζητήσει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το πως θα βρεθεί λύση για 150 παιδιά που δεν μπορούν να αθληθούν με τους προπονητές τους.

">Επί της ουσίας αποκάλεσε ηθοποιούς τους γονείς και τα παιδιά, χαρακτηριστικά ανέφερε “… τους βάζουνε τις φανέλες του Αίαντα και τα παρουσιάζουνε σαν αθλητές τους …” Αλλά ούτε είχε το θάρρος να συζητήσει με γονείς, προπονητές, παιδιά που βρίσκονταν συγκεντρωμένα κάτω από το Δημαρχείο που αγωνιούν για το πότε θα ξεκινήσουν οι δραστηριότητες των παιδιών τους.

Αναρτήθηκε από Fabio Mera.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας