Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τεχνικό πρόγραμμα με στόχο την εμπορευματοποίηση και την ιδιωτικοποίηση - Φαραωνικά έργα επί της ουσίας "μαϊμού" - Τοποθέτηση Γιώργου Σιδέρη - Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2022

 

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου κ. Γιώργος Σιδέρης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας:

 

 Ξέρουμε πως αυτή είναι από τις σημαντικότερες συζητήσεις της χρονιάς. Δεν είναι καθόλου άσχετη με την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματική τη μεταφορά αρμοδιοτήτων από το δημοτικό συμβούλιο στην οικονομική επιτροπή και την επιτροπή ποιότητας ζωής.

Θυμίζω ότι κατά τη συζήτηση αυτών των νόμων του 4623 δηλαδή του 19 και του 4625 του 19 της κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, η Λαϊκή Συσπείρωση καταψήφισε κατήγγειλε τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις γιατί κατά τη γνώμη μας έχουν ως μόνο στόχο την υλοποίηση αστικών σχεδιασμών κόντρα στις λαϊκές ανάγκες. 

Σας παραπέμπω όλους σε ανακοίνωση που είχαμε βγάλει στις 31 Αυγούστου του 19 Δηλαδή μία μέρα πριν συγκροτηθεί και επίσημα το δημοτικό συμβούλιο.

Το αναφέρω αυτό εξαρχής γιατί το θεσμικό πλαίσιο το οποίο δημιουργείται και το οποίο καταγγέλλει το ΣτΕ είναι πλευρά του το τέχνικό πρόγραμμα και οι όροι με βάση τους οποίους το συζητάμε γιατί σας θυμίζω ότι το συγκεκριμένο θέμα προβλέπει συμπράξεις δημοσίου - ιδιωτικού τομέα , επιχειρηματική αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Δήμων και λοιπά και λοιπά.

Και δεν μπορούμε ποτέ και το τονίζω αυτό να δούμε τη συζήτηση για το τεχνικό πρόγραμμα ξέχωρα από τη συζήτηση που θα ακολουθήσει για τον προϋπολογισμό.

 Οπότε σύντομα αν θέλουμε μία πρόταση να περιγράψω τη θέση της παράταξης όσο αναφορά το συγκεκριμένο τεχνικό πρόγραμμα θα έβαζα δύο τίτλους.

Το ένα είναι ότι αφενός μιλάμε για ένα τεχνικό πρόγραμμα όπου για άλλη μία φορά η προτεραιότητα είναι οι συνεχείς αναπλάσεις με στόχο την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, των εργολάβων, την εμπορευματοποίηση της ιδιωτικοποίησης, και θα τα δούμε αυτά στην προσεχή συζήτηση για τον προϋπολογισμό αναλυτικά, και το δεύτερο το δεύτερο υπότιτλο που θα έβαζα είναι ότι μιλάμε για ένα τεχνικό πρόγραμμα το οποίο περιγράφει φαραωνικά έργα που είναι τα περισσότερα στη φαντασία μόνο των Συντακτών του κατά τη γνώμη μας αποτελούν προεκλογική Fiesta και επί της ουσίας είναι έργα "μαϊμού".

Τοποθετήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου στο Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης Δεκεμβρίου 2022 (VIDEO)
 

Ολόκληρη η Τοποθέτηση Γιώργου Σιδέρη Για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2023 του Δήμου Περιστερίου:


Έργα για εξυπηρέτηση συμφερόντων των λίγων μαζί με προεκλογικά έργα μαϊμού

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας