Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου προς την δημοτική αρχή Παχατουρίδη: Να σταματήσει τις κατασχέσεις πρώτης κατοικίας εναντίον οφειλετών δημοτικών τελών

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2017

Στο δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου η Αριστερή Κίνηση  επανέλαβε για πολλοστή φορά την απαίτηση προς την δημοτική αρχή Παχατουρίδη να σταματήσει να κάνει κατασχέσεις πρώτης κατοικίας εναντίον οφειλετών δημοτικών τελών που κατά τεκμήριο είναι χρεοκοπημένοι μικροεπαγγελματίες.


Επισημάναμε πως ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τους πλειστηριασμούς, επιβεβαιώνεται η εκτίμησή μας πως το αστικό μνημονιακό πολιτικό σύστημα είναι αδίστακτο και ακριβώς όπως σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει χουντικού τύπου τροπολογία που καθιστά ιδιώνυμο αδίκημα τον αγώνα υπέρ της λαϊκής κατοικίας, με τον ίδιο τρόπο αύριο η ίδια ή η επόμενη κυβέρνηση κάλλιστα μπορεί να φέρει νομοθετική ρϋθμιση που θα προωθεί προς ηλεκτρονικό πλειστηριασμό τα κατασχετήρια που έχουν κάνει οι δήμοι χωρίς καν να τους ερωτά.

Η δημοτική αρχή διά του αρμόδιου αντιδημάρχου κ..Σταυρούλια για πολλοστή φορά απέρριψε την απαίτησή μας προβάλλοντας πάλι τις ίδιες δικαιολογίες περί «δεσμευτικού της νομοθεσίας» κλπ.

Αμέσως μετά δηλώσαμε πως αποχωρούμε από το δημοτικό συμβούλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας και για συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην χουντική τροπολογία Κοντονή όπου ήδη βρισκόταν η άλλη δημοτική σύμβουλος της Αριστερής Κίνησης σ..Αθανασοπούλου.
Παρόμοιες δηλώσεις αποχώρησης έκαναν στην συνέχεια ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ..Μαργανέλης και ο ανεξάρτητος σύμβουλος κ.Παπαδόπουλος.

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου – Δελτίο Τύπου 21/12/2017

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας