Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

«ΑΝΤΙΓΟΝΗ» ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕ.ΑΜ.Α - στο θέατρο Αλέξης Μινωτής

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2018


Το ΘΕ.ΑΜ.Α, η επαγγελματική θεατρική ομάδα που αποτελείται από ανάπηρους ηθοποιούς στην κύρια σύνθεσή της, παρουσιάζει το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Διαδρομής 2018, την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, στο θέατρο Αλέξης Μινωτής.

Την παράσταση σκηνοθετούν ο ιδρυτής του ΘΕ.ΑΜ.Α. Βασίλης Οικονόμου και η Ελιάνα Περηφάνου. Μουσική: Ηλίας Κουρτπαρασίδης Πρωταγωνιστούν: Έλη Δρίβα, Βίκυ Πετροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης, Ανδρέας Ζήκουλης, Κωνσταντίνος Λούκας, Μάνος Τριανταφυλλάκης, Μιχάλης Ταμπούκας, Έφη Τούμπα και πολυμελής Χορός.

Για να πραγματοποιηθεί η παράσταση αυτή, έγιναν παρεμβάσεις από τον Δήμο Αιγάλεω, τις οποίες υπέδειξε η ομάδα, με σκοπό να επιτευχθεί η προσβασιμότητα σε άτομα με αναπηρία τόσο στο τμήμα του αμφιθεάτρου, όσο και στα παρασκήνια και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του θεάτρου, το οποίο πια έχει την πιστοποίηση της «Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών».

Την ώρα της παράστασης θα γίνεται διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα από την Θεοδώρα Τσαποΐτη, θα υπάρχουν υπέρτιτλοι στην ελληνική και αγγλική γλώσσα από την Εμμανουέλα Πατηνιωτάκη και ακουστική περιγραφή από τον Θανάση Παπαντωνόπουλο. Παράλληλα θα προσφέρονται προγράμματα σε μεγαλογράμματη σειρά και σε γραφή Braille.
Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας